Video: Eminem i Snoop Dogg objavili novu pjesmu ‘From The D 2 The LBC’

Nagrađivani reperi, Eminem i Snoop Dogg objavili su novi zajednički singl pod nazivom “From the D 2 the LBC”, koji promoviše Bored Ape Yacht Club.

Na veliko iznenađenje publike reperi su se pojavili na najvećem svjetskom NFT događaju, ApeFest 2022.

Zatim je Eminem najavio muzički spot na Twitteru “From The D 2 the LBC”, prikazujući stripsku grafiku u stilu Bored Ape koja predstavlja vezu repera sa NFT kolekcijom Bored Ape.

“Predugo je trebalo da se ponovo povežem sa @snoopdogg – znate da smo morali da snimimo film!”, napisao je Eminem u Tweetu.

Muzički spot je djelimično animirani video koji prikazuje dva repera koji se povremeno pretvaraju u komične avatare Bored Apea.

U 2020. godini, Eminem, također poznat kao Marshall Mathers, i Snoop, također poznat kao Cozomo de’ Medici zbog svojih NFT zajednica, naišli su na prepreku u svom dugogodišnjem prijateljstvu nakon što Snoop nije imenovao Eminema na svoju listu 10 najboljih repera.

Podsjećamo, Eminem i Snoop nastupili su zajedno na pozornici tokom poluvremena Super Bowla zajedno sa Dreom, Mary J. Blige, Kendrickom Lamarom, Andersonom .Paakom i 50 Centom na stadionu SoFi u Inglewoodu u Kaliforniji.

(TIP/Izvor: federalna.ba)