Edin Džeko uputio emotivnu poruku Lani Pudar: “Dat ću ti jedan savjet”

“Kao stariji i iskusniji, dat ću ti jedan savjet. Slušaj roditelje, oni su ti najbolji prijatelji”

Edin Džeko, kapiten  Zmajeva,  danas se oglasio na svom Facebooku i poslao poruku Lanu Pudar, našoj najboljoj plivačici koja je ostvarila velike uspjehe plasmanima u dva finala Svjetskog preventsva koje se održava u Budimpešti.

– Draga Lana Pudar, ne mogu, a da ti ne čestitam na svemu što si dosad postigla, iako imaš tek 16 godina. Oduševljen sam i sa radošću pratim tvoje nastupe i sa još većom radošću čitam o tvojim uspjesima.

Kao stariji i iskusniji, dat ću ti jedan savjet. Slušaj roditelje, oni su ti najbolji prijatelji i oni ti jedini mogu dati iskrenu podršku. Proći ćeš mnogo i dobrih i loših stvari, jer takvo je naše okruženje. Kada ide dobro, svi te tapšu po ramenima, a kada ide loše, utrkuju se u tome ko će bolje, jače i više.

A porodica! Ona je uvijek tu, kao utjeha, kao snaga, kao rame za plakanje, kao podstrek za dalje. I zapamti, vjeruj u sebe i rezultat će doći. Predodređena si za velike stvari, svi to vidimo i želim ti mnogo sreće, zdravlja i iskrenih ljudi oko tebe, prenosi Fokus.ba.

Budi ponosna na sebe, jer imaš sve razloge da budeš ponosna. Radujem se tvojim novim nastupima. Sretno dalje, ponosu Bosne i Hercegovine!”, napisao je Džeko.

(TIP)