Calvin Klein u ljubavi sa 46 godina mlađim momkom

Jedan od najpoznatijih dizajnera na svijetu Calvin Klein viđen je u izlasku do holivudskog kafića s partnerom Kevinom Bakerom nakon kraćeg izbivanja.

Pete Doherty i Kate Moss (Foto: AFP) Ljepotica koja je harala modnim pistama mogla je popiti litru votke na eks, a danas voli kuhati

Brooke Shields (Foto: AFP) Slavna glumica napravila fatalnu pogrešku s frizurom koja ju je u potpunosti transformirala

Klein je s partnerom ležerno prošetao ispred paparazza, a za izlazak na kavu odjenuo je traperice i sivu majicu te oči pokrio avijatorskim sunčanim naočalama dok je njegov mlađahni partner odabrao majicu i hlače vojnih boja i osmijeh s lica nije skidao.

Ovaj navodni par posljednji s put pojavio skupa u prosincu prošle godine u jednom restoranu, a svoju ljubavnu vezu nikada nisu zapravo potvrdili.

2016. godine prvi su put zajedno stali pred oči javnosti na svečanom događanju u Američkom baletnom teatru.

Poznati 79-godišnji dizajner dugi je niz godina skrivao svoju pravu seksualnost, a mnoge je vijest o homoseksualnosti šokirala nakon čak dva braka.

Prvi brak trajao je 10 godina, od 1964. do 1974. godine s dizajnericom Jayne Centre s kojom ima i kćer Marci, a drugi puta oženio je svoju asistenticu Kelly Rector 1986. Brak je potrajao do 2006. godine.

Nakon ovog braka u život modnog dizajnera ušetao je porno glumac i maneken Nick Gruber te je tvrdio kako je on bio prvi muškarac u kojeg se Calvin zaljubio.

Calvin i Nick vezu su raskinuli 2012. godine, a glumac je iznenadio izjavom kako uopće nije gay.

Nicka su kasnije pratile i ozbiljne optužbe krađe, posjedovanja opojnih droga i nanošenja ozljeda opasnih po život jednom muškarcu, ali pušten je uz otkupninu od 5 tisuća dolara.

Calvin je jedan od najuspješnijih modnih dizajnera današnjice i njegova se imovina procjenjuje na oko 700 milijuna dolara, a poznato je i da posjeduje kuću vrijednu 25 milijuna dolara u Los Angelesu.

U rujnu ove godine je za Daily Mail potvrdio da je prodao svoje imanje u East Hamptonu iz 1800-ih za nevjerojatnih 85 milijuna dolara nakon što ga je kupio, a zatim i preuredio, s drugom suprugom Kelly Klein za samo 3,6 milijuna dolara 1987. godine.

(TIP/Izvor: Dnevnik.hr/Foto: BACKGRID/Dailymail)