Foto: Denis Bećirović razgovarao sa građanima Kiseljaka i Kreševa

Dr. Denis Bećirović, kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH  je posjetio Kiseljak i Kreševo.

U Kiseljaku je dr. Denis Bećirović razgovarao sa građanima Kiseljaka  o njihovim egzistencijalnim pitanjima. U Kreševu je popodnevne sate dr. Bećirović proveo u druženju sa građanima i šetnji gradom.

U obje općine, domaćini posjete su bili predstavnici opozicionih političkih subjekata koji su podržali kandidaturu dr. Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Prilikom posjete, kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine je sa građanima podijelio uvjerenje da će na predstojećim izborima doći do promjene i pozitivnog zaokreta na političkoj sceni koji će dovesti do ubrzanog puta ka EU i NATO-u.

Dr. Denis Bećirović je pozdravio odluku Visokog predstavnika kojim je onemogućeno svako buduće blokiranje održavanja izbora i uskraćivanje građanima tog temeljnog demokratskog prava.

(TIP)