Savršeno ljetovanje za svaki znak: Za Škorpiona je to party mjesto, a Ribe usamljeni otok

Kako bi se dobro odmorio, Bik treba otići što dalje od gradskih ulica i što više boraviti u prirodi. Djevicu će zadovoljiti ljetovanje u mjestima u kojima može nešto i naučiti…

Ako se želite savršeno provesti ove godine na ljetovanju, pratite svoj znak i otkrijte najbolji izbor.

1. Ovan

Ovnu na ljetovanju treba što više različitih sadržaja. Za postizanje duševnog mira morate se fizički iscrpiti. Najbolji su izbor mjesta koja obiluju mnoštvom društvenih sadržaja i sportskom ponudom.

2. Bik

Kako bi se dobro odmorio, Bik treba otići što dalje od gradskih ulica i što više boraviti u prirodi. Na vašemu idealnome mjestu trebali biste moći posve neometano spavati i imati duge staze za šetnje.

3. Blizanci

Vaša golema potreba za što više različitih iskustava ispunit će se ako si omogućite ljetovanje na više mjesta. Blizanci, pokušajte organizirati turneju obalom ili svakog vikenda idite na kraće izlete.

4. Rak

Vaše je najljepše ljetovanje u društvu bliskih ljudi. Tako se osjećate sigurnima i najbolje se možete opustiti. Mjesto u kojem boravite treba biti mirno, ali u njemu morate moći kupiti svježe namirnice.

5. Lav

Ljeti Lavovi intenzivno osjećaju kako stvoriti bliske veze. Vole odlaziti na reprezentativna mjesta na kojima se okuplja društvena krema. U svojem društvu imaju potrebu biti u središtu pozornosti.

6. Djevica

Djevica najčešće voli spajati ugodno s korisnim. Zadovoljit će vas ljetovanje u mjestima u kojima možete nešto i naučiti. I dalje ćete se pridržavati zdravih životnih navika, a u slobodno vrijeme čitati lagano štivo.

7. Vaga

Tijekom ljetovanja želite što ljepše izgledati i plijeniti pozornost suprotnog spola. Uvijek nosite gomilu garderobe i obilazite različita kulturna događanja. Vas ne zanimaju pusta mjesta na kojima ćete biti usamljeni.

8. Škorpion

Vi niste ljubitelj beskonačnog sunčanja na plaži. Vaše je razdoblje noć, kad kao da dobivate neku neobičnu moć. Pri odlasku na ljetovanje Škorpioni bi trebali odabrati grad koji pruža buran noćni život. Dane će ionako provoditi spavajući.

9. Strijelac

Vama je iznimno važno da cijelog dana budete okruženi pozitivnim društvom. Spremni ste biti u akciji 24 sata na dan, bilo da je riječ o trčanju, planinarenju ili tulumarenju. Strijelcima se preporučuje se putovanje u inozemstvo.

10. Jarac

Jarcu je gotovo nemoguće zaboraviti na poslovne obveze. Zato bi bilo dobro da izaberete mjesto s dobrim telefonskim i internetskim vezama. Nemojte se previše udaljavati od svojega grada.

11. Vodenjak

Vodenjak jednostavno nikako ne može podnijeti ljetne vrućine. Ne pada vam na um izlagati se suncu s gomilama uznojenih tijela na plaži. Mjesto u koje ćete otići trebalo bi imati što više klimatiziranih prostora.

12. Ribe

Najbolje rješenje za vaš odmor mali je slabo nastanjen otok na kojem možete pronaći inspiraciju za kreativno stvaranje. Ponesite slikarski pribor, pišite pjesme i smišljajte kako uljepšati život, prenosi 24sata.hr.

(TIP/Foto: Dreamstime)