Zašto prekidaju veze: Škorpion neće prijeći preko laži, a Djevica ne oprašta neambicioznost

Bik ne podnosi nepoštovanje. Jako je ponosan i ima izuzetno visoke standarde, tako da svatko tko ga ne poštuje, bit će izbačen iz njegovog života.

Ovan (21. ožujka – 19. travanj)

Ovan ne možete podnijeti posesivnost partnera jer je izrazito neovisan i želi imati svoj vlastiti život izvan vašeg odnosa. Također, želi imati svoj prostor i svoju slobodu i neće tolerirati nekoga tko ga guši, čak i ako ga guši ljubavlju.

Bik (20. travanj  – 20. svibanj)

Bik ne podnosi nepoštovanje. Jako je ponosan i ima izuzetno visoke standarde, tako da svatko tko ga ne poštuje, bit će izbačen iz njegovog života.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ne mogu biti s nekim tko nije društven, jer žude za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika i trebate partnera koji je u stanju nositi se s ovom vrstom društvenog pritiska.

Rak (21. lipnja-22. srpnja)

Ne može biti s nekim tko je rezerviran i skriva neke stvari. Rak je emocionalan i intuitivan i želi biti u mogućnosti razgovarati s partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena.

Lav (23. srpanj  – 22. kolovoz)

Uvijek je u centru pažnje i iako ne može biti s nekim tko  krade tu pažnju, ne može ni biti s nekim tko barem to neće pokušati. Lav je samouvjeren i želi partnera koji će mu neki način pružati izazov. Ako je s nekim tko je sramežljiv i rezerviran, osjećat će kao da nema uzbuđenja u vezi.

Djevica (23. kolovoz  -22. rujan)

Djevici je bitna karijera i uspjeh. Želite partnera koji je na istoj valnoj dužini, koji shvaća vaše ciljeve i snove, ali također  ima i svoje vlastite. Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvijek ćete osjećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite razgovarati.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Vaga je pozitivna i uvijek mislit kako je sutra bolji dan. Zato ne možete podnijeti negativnog  ili dramatičnog partnera. Voli biti okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom i veza s osobom koja crpi energiju ne dolazi u obzir.

Škorpion (23. listopad – 21. studeni)

Može prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje znači kraj veze i to je vjerojatno najbrži način da vas se izgubi – čak i ako je to samo bijela laž. Škorpion cijeni iskrenost i transparentnost i nikada neće oprostiti svom partneru laž.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Ne može biti s lijenom osobom. Strijelac je uvijek u pokretu i u potrazi za sljedećom ekstremnom avanturom, a ako partner ne drži korak s njim, vjerojatno će i dalje raditi sve te stvari bez njega/nje.

Jarac (22. prosinac – 19. siječnja)

Ne može biti s nekim tko ne zna kako biti odgovoran ili s nekim tko ne zna što želi. Jarac zna što želi i uvijek to i dobije. Želi nekoga tko se može brinuti za njega, jer on uvijek vodi brigu o svima ostalima..

Vodenjak (20. siječanj-18. veljača)

Kako može govoriti o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada ima realnog  partnera? Vodenjak je nekonvencionalan, buntovan i pomalo bizaran i ne može biti s nekim pragmatičnim ili s nekim tko ne potiče vašu kreativnu crtu.

Ribe (19. veljača  – 20. ožujak)

Vrlo su osjetljive i emocionalne čak i ako pokušaju prikazati to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za njihove osjećaje je dovoljno dobar razlog da ode od vas, piše Atma.

(TIP/Foto: Fotolia)