Veliki sedmični horoskop: Djevica ulazi u krizu, a Vaga će pasti na nečiji šarm i ludo se zaljubiti

Ovan 21.3. – 20.4.

Posao – Uz malo truda postizat ćete sjajne rezultate, što će vam podići ugled. Ponude li vam nadređeni rad na novom projektu ili položaj s više odgovornosti, nemojte predugo razmišljati nego prihvatite!

Ljubav – Osamljeni se neće moći požaliti da im nedostaje ljubavnih prilika, dok će vezanima Venera omogućiti rasplet zamršene osjećajne situacije. No bit ćete sumnjičavi i nepovjerljivi prema partneru pa će vam od njega trebati što više dokaza da ste voljeni.

Zdravlje – Sunce je u vašem znaku pa ste vitalni i izdržljivi. Puni ste samopouzdanja kojeg ništa neće moći narušiti. Na poslu će se Ovnovi prilično iscrpiti i vrijedno raditi, no imate dovoljno energije sve izdržati. 

Najbolji dan: 1. travnja

Najlošiji dan: 29. ožujka

Bik 21.4.  – 21.5.

Posao – Obuzdajte tvrdoglavost i naglost te budite oprezni s papirima i brojkama. Kritike koje ćete čuti o sebi, bit će u najvećem dijelu neopravdane. Bikovi trebaju pripaziti na svoje izjave jer će se krivo tumačiti.

Ljubav – Preuveličavat ćete probleme, a partner bi vas mogao optužiti za sebično ponašanje. No svađe će biti dobrodošle jer su konstruktivne i još više će vas zbližiti. Slobodni bi se mogli zaljubiti, a vezani proslaviti zaruke i odrediti datum vjenčanja.

Zdravlje – Mogući su trenuci neraspoloženja koji će pojavljivati zbog vaše preosjetljivosti. Možda ste zasićeni međuljudskim kontaktima pa vam treba više mira i samoće. Čuvajte se prehlade ili viroze.

Najbolji dan: 27. ožujka

Najlošiji dan: 30. ožujka

Blizanci 22.5. – 21.6.

Posao – Blizanci će biti snalažljivi u situacijama u kojima se traži spretnost ili pristup informacijama. Iskoristite maštu, inspiraciju i intuiciju za nove poslovne početke. Moguće je uspješno putovanje u inozemstvo.

Ljubav – Pred vama su dani uzbuđenja, novih poznanstava i nezaboravnih iskustava. Slobodni bi se mogli ludo zaljubiti, a zauzeti uživati u partnerovim izljevima osjećaja. Povezivat će vas isti ciljevi i planovi pa ćete zajedničkim snagama kreirati budućnost.

Zdravlje – Dobar Venerin utjecaj bit će zaslužan za vaš proljepšani izgled i odlično raspoloženje. Bit ćete stalno u pokretu pa će se čak i pasivniji među vama početi intenzivnije baviti tjelovježbom i više se kretati.

Najbolji dan: 3. ožujka

Najlošiji dan: 28. ožujka

Rak 22.6. – 22.7.

Posao – Mogli bi vam se izjaloviti neki planovi, no bitno je da ostanete pribrani. Ako smireno i bez panike pristupite novonastalim problemima, šteta će biti minimalna. Rakovi trebaju izbjegavati rasprave s autoritetima.

Ljubav – Zadržite prisebnost kako biste mogli procijeniti daljnji razvoj svoje veze. Mogli biste osjetiti da od partnera ne dobivate očekivanu potporu pa razgovarajte o tome. Ako ste sami, zaljubit ćete se u nekog koga je prilično teško osvojiti, no ustrajte.

Zdravlje – Iako vam je koncentracija dobra i psihički ste izdržljivi, moguće tegobe bit će vezane uz probavu ili povećanu sklonost alergijama. Pijte više tekućine i zdravije se hranite kako biste otklonili probavne tegobe.

Najbolji dan: 30. ožujka

Najlošiji dan: 1. travnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao – Na obzoru su nove poslovne prilike koje ne samo da će vam bitno popraviti financijsku situaciju nego će vam podići i ugled. Privatnici će uvidjeti važnost dobrog oglašavanja. Zarade se Lavovima poboljšavaju.

Ljubav – Bit ćete svjesni što vam znači partner i što morate poduzeti kako biste očuvali vezu od vlastitih karakternih nedostataka. Društveni život bit će vam intenzivniji i raznovrsniji pa ćete biti pozivani na razne događaje gdje možete nekog novog upoznati.

Zdravlje – Bit ćete društveni i mnogo se kretati. Zanimat će vas alternativna medicina pa nije isključeno da se prepustite vještim rukama kiropraktičara ili bioenergetičara. Mogli biste početi prakticirati jogu.

Najbolji dan: 2. travnja

Najlošiji dan: 27. ožujka

Djevica 23.8. – 22.9.

Posao – Oprezno rukujte novcem! Bavite li se privatnim poslom, očekuju vas problemi s birokracijom. Organizirajte se, budite disciplinirani i ocijenite kada se isplati boriti, a kada je bolje popustiti.

Ljubav – Mars u Vodenjaku čini vas strastvenima i izravnima, ali počesto i tvrdoglavima. Nećete trpjeti polovična rješenja pa ćete partnera staviti pred gotov čin. Pripazite na krizu u koju ulazite – morat ćete pokazati više smisla za ustupke i taktiziranje.

Zdravlje – Djevice se trebaju čuvati fizičkog naprezanja. Ne nosite teške predmete ako već imate tegoba s kralježnicom. Zbog živciranja mogli biste imati želučane tegobe, a nije isključeno da imate i nesanicu.

Najbolji dan: 1. travnja

Najlošiji dan: 29. ožujka

Vaga 23.9. – 22.10.

Posao – Nagomilali su vam se zaostaci. Pokušajte prvo njih riješiti kako biste nesmetano mogli dalje. Zaoštreni poslovni odnosi koji će zakratko poljuljati vaš status, razriješit će se u vašu korist.

Ljubav – Vodit ćete uzbudljivi društveni život. Ako ste sami, velike su šanse da nećete još dugo biti; past ćete na šarm vrlo zanimljive osobe. Od srijede Vage očekuju još uzbudljiviji dani u kojima će osobito oni u braku zaljubljeno gledati u svog partnera.

Zdravlje – Bit ćete puni pozitivne energije, društveni i okrenuti ljubavi i putovanjima. Zdravlje će vam se bitno popraviti, osobito ako ste nedavno bili bolesni. Bitno je da ne dopustite da vas drugi umaraju svojim problemima.

Najbolji dan: 28. ožujka

Najlošiji dan: 2. travnja

Škorpion 23.10. – 21.11.

Posao – Nadređeni će vam ponuditi značajniju ulogu, no bit će i onih koji će vam na tome zavidjeti pa budite na oprezu! Nemojte uzimati ka srcu kritike ili sukobe. Previše ste osjetljivi na nepravdu.

Ljubav – Rođeni u listopadu mogli bi naići na partnerovo nerazumijevanje, a oni u vezama sumnjat će u partnerovu ljubav. No sve ćete brzo izgladiti i još više ojačati odnose. Samci bi se mogli upustiti u neizvjestan odnos pun ljubomore i strasti.

Zdravlje – Cijeli tjedan bit ćete u žurbi i strci pa nećete imati previše vremena kojeg biste posvetili sebi. A upravo će to biti ono što vam je najpotrebnije. Nađite vremena za odmor. Žene Škorpioni bi mogle imati tegobe s jajnicima.

Najbolji dan: 30. ožujka

Najlošiji dan: 28. ožujka

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Posao – Bit ćete iznimno kreativni i snalažljivi pa će vam nadređeni povjeriti vođenje poslova. Ovo je vrlo intenzivno razdoblje u kojem ćete biti predvodnik, ali i rame za plakanje i nesebična pomoć drugima.

Ljubav – Bit ćete oličenje ljubaznosti i šarma pa ćete se spretno snalaziti u svim ljubavnim situacijama. Partner će obožavati biti u vašoj blizini pa ćete često biti zajedno. Kod Strijelaca u braku bit će sretnih vijesti – možda je prinova na putu !

Zdravlje – Naklonjeni Mars u velikoj mjeri čuva vaše zdravlje od većih poremećaja. Dobro se nosite sa stresom i naraslim obavezama. Manje tegobe mogu biti vezane uz koljena i noge – pomogla bi vožnja biciklom ili šetnje.

Najbolji dan: 31. ožujka

Najlošiji dan: 29. ožujka

Jarac 22.12. – 20.1.

Posao – Nepovoljni Merkur umanjuje vam koncentraciju i zapažanje pa pazite da vam se ne potkradu pogreške. Također, Jarci trebaju pripaziti i na svoje financije jer vas očekuju troškovi na koje možda niste računali.

Ljubav – Povući ćete prave poteze i ustrajati na razgovoru i konkretnim rješenjima. Možda će vam se svidjeti samozatajna osoba iz vašega poslovnoga okruženja, osobito ako je to netko tko često navraća na vaše radno mjesto i značajno pogledava u vašem smjeru.

Zdravlje – Oni koji već imaju kronične tegobe trebali bi se ozbiljno posvetiti svom zdravlju i redovito kontrolirati kod liječnika. Nije naodmet da provjerite masnoće u krvi. Pripazite na prehranu, a i čuvajte se ozljeda.

Najbolji dan: 30. ožujka

Najlošiji dan: 31. ožujka

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Posao – Pred vama je izvrsno razdoblje za napredovanje, a osobito će suradnja s inozemstvom biti uspješna. Dobro ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju opću kulturu, znanje jezika i komunikativnost.

Ljubav – Venera i Mars u vašem znaku okreću vas novim ljubavima. Netko će vam se udvarati, a ni vi nećete ostati nezainteresirani. Moguća su pomirenja i obnavljanje strasti kod onih koji imaju problematične odnose s partnerom. Slijede pomirenja!

Zdravlje – Venera u vašem znaku pridonijet će optimizmu pa ćete uveseljavati ljude oko sebe. Vodit ćete računa o sebi, uljepšavati se i često posjećivati salone ljepote. Žene Vodenjaci isprobavat će nove kozmetičke proizvode.

Najbolji dan: 2. travnja

Najlošiji dan: 27. ožujka

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Posao – Bit ćete jaki na riječima i buditi povjerenje drugih. Honorarni poslovi donose vam dobre prihode, osobito oni vezani uz prevođenje, poučavanje, obrazovanje i pružanje intelektualnih usluga.

Ljubav – Nailazit ćete na svadljive osobe s kojima veza može biti teška, no i sami ćete biti nepopustljivi i tvrdoglavi. Stare ljubavne navike bit će izložene naletu promjena, koje nećete moći zaustaviti. Nemojte kod partnera namjerno izazivati ljubomoru.

Zdravlje – Posjetite kozmetičara, masera, pođite u saunu ili se bavite vježbama. Sve će to pozitivno djelovati na vaš izgled, čineći vas ljepšima i privlačnijima. Zbog nepovoljne Venere Ribe trebaju pripaziti na hormone, grlo i glasnice.

Najbolji dan: 31. ožujka

Najlošiji dan: 28. ožujka

(TIP/Izvor: 24sata.hr/Foto: Dreamstime)