Nemoj tako glasno disati! Četiri horoskopska znaka koji stalno pronalaze mane u partnerima

Mnogo partnera većinu vremena šuti o stvarima koje ih ljute kako ne bi povrijedili svoje ljubavnike. No postoje neki koji više vole biti brutalno iskreni i odlaze korak dalje…

Ova četiri horoskopska znaka stalno traže nedostatke u svojim ljubavnicima. Kad izlazite s nekim, postupno učite sve što se o njemu može znati. To bi moglo uključivati ​​ljupke male navike koje posjeduju, kao i sve one stvari koje rade, a koje vas potajno nerviraju.

Lav

Možete ih smatrati sveznalicama ili onima koji su uvijek velikodušno spremni dati vam savjet u bilo koje vrijeme, ali biti ‘propovjednik’ ipak je daleko od divnog. Ipak, Lavovima njihova šarmantna priroda pomaže da se izvuku u gotovo svemu. Oni vrlo brzo pronađu zamjerke u svom supružniku. Njihova priroda smatra da je to lak način da sebe postave na pijedestal dok kore svoje ljubavnike, donosi Pinkvilla.

Djevica

Djevice su vješte i uspijevaju jako brzo i precizno prepoznati mane u ljudima. Ljudi rođeni pod ovim zvjezdanim znakom imaju neobičnu sposobnost da uvijek budu u pravu, čak i kada to postane neugodno. Dakle, iako savjet može imati najbolju namjeru, nitko ne treba slušati o svojim manama cijeli tjedan, pogotovo od nekoga koga voli.

Škorpion

Dok većina znakova Zodijaka bezazleno gnjavi svoje ljubavnike ili supružnike, Škorpion je jedini koji to čini sa zlobom u srcu. Oni su vješti u podmetanjima i često koriste kritiku na način da se njihov ljubavnik osjeća manje vrijednim. Njihove oštre riječi imaju namjeru umanjiti samopoštovanje kod njihovih partnera sve dok se ne osjete izolirano i onda oni moraju učiniti sve da udovolje svojim partnerima Škorpionima.

Strijelac

Strijelac je spretan promatrač, što mu pomaže da savršeno prouči razne situacije. Oni također mogu prozreti pretvaranja i laži i često su brutalno iskreni o svojim zapažanjima. Međutim, niti jedan od ovih atributa ne privlači ih prema supružniku, jer nema ništa neugodnije od toga da vam stalno govore da je sve što radite pogrešno, prenosi 24sata.hr.

(TIP/Foto: Dreamstime)