Foto/Severina nakon nastupa u Brčkom: Politička vrhuška distrikta toliko se prepala…

Severina se oglasila na Instagramu nakon kritika njezinih pratitelja kojima se nije svidio njezin izgled na nastupu u Brčkom povodom 22. godišnjice uspostave ovoga grada distriktom Bosne i Hercegovine.

“Konačno jednom mogu potvrditi da su neke glasine o meni točne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenirci neutralnih boja (i po nekima uvrijedila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvrijedim odjećom dio publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta”, napisala je Severina.

“Dakle, cijelom bendu dala sam baš za nastup u Brčkome sašiti trenirke u bojama BiH i ukrajinske zastave. Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine”, dodala je.

“Pa je bilo BIH – ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala za presvući bila je putna trenirka. Da je sve što vam kažem točno potvrđuju priložene fotografije iz šatora. U svakom slučaju, isprika publici… Slava Ukrajini! Živjela nam i Bosna i Hercegovina i svi ljudi dobre volje u njoj”, zaključila je pjevačica.

Podsjećamo, pjevačica je u Brčkom nastupila u sivoj trenirci. Iz Severininog tima potvrdili su nam ranije da je došlo do promjene planiranog outfita. Domaćini su se zabrinuli oko moguće reakcije dijela publike pa je Severina odlučila promijeniti odjeću kako ne bi došlo do incidenata.

Iz njenog tima naglašavaju da je zanimljivo da je sporna trenirka zapravo i u bojama bosanskohercegovačke zastave, međutim pjevačica je na kraju ipak nastupila u sivoj trenirci, prenosi Index.hr.

(TIP/Foto: Instagram)