Velike promjene čekaju svaki znak: Lava će privlačiti preljub, a Vagu čeka nagrada za trud

Oko mladog Mjeseca odvijaju se korjenite promjene u svim životnim područjima, posebice na duhovnom i emotivnom polju. Uzmite stvari u svoje ruke i pustite intuiciju nek vas vodi…

Pokrenite vašu snagu, kreativnost i maštu, pritom dobro osluškujući svoje unutrašnje biće. Kako će mlad Mjesec biti u konjunkciji s Jupiterom, može vam donijeti mnogo sreće na svim životnim putevima. Želje i snovi sada postaju ostvarivi. Mnoge osobe žele otpustiti prošlost i krenuti novim životnim putem, neke čekaju i poslovni preokreti – samo se treba izboriti za sebe i svoju slobodu. Ovaj mlad Mjesec širi ogromnu energiju i potiče sve na promjenu.

Ovan

Kod Ovnova se mlad Mjesec događa u dvanaestom polju, dok ga drugi planeti tjeraju ka uspjehu u karijeri. Na ljubavnom polju Ovnovi trebaju dobro paziti za koga će se opredijeliti i s kim žele uživati. Ovom znaku se odvijaju neke duboke transformacije, a iznenadit će ih neki novčani preokreti.

Bik

Kod ovog horoskopskog znaka ovaj se mlad Mjesec događa u jedanaestom polju prijateljstva, povezivanje u neke grupne i timske ekipe. Bikovi bi, kada je riječ o poslu, trebali dobro isplanirati i postaviti ciljeve za naredni period, jer ako se dobro usmjerite uspjeh vam je osiguran. Pojedini Bikovi doživjet će neke trzavice na emotivnom području.

Blizanac

Blizancima se ovaj mlad Mjesec događa u desetom polju, što je bitno za uspjeh i karijeru pa bi na tom polju moglo doći do transformacija. Pojedinim pripadnicima ovog znaka ispriječit će se problemi s ispunjenjem njihovih očekivanja. Postoji mogućnost preko posla da vam bude aktivna neka kratkotrajna avantura.

Rak

Kod Rakova, mlad Mjesec se događa u devetom polju pa mogu krenuti naprijed nekom novom promijenjenom energijom kada je njihov osobni životni put u pitanju. Moguća je pojava novih projekata koje treba pokrenuti. Na prvi pogled može im djelovati rizično, ipak sve može završiti pozitivno. Rakovima se preporučuje izbjegavati nesuglasice s partnerom.

Lav

Mlad Mjesec kod Lavova utječe na njihovo osmo polje transformacija, seksualnosti i svih novčanih transakcija. Pojedini Lavovi bi mogli doći u iskušenje i poželjeti neku avanturu pa oni koji nisu slobodni trebaju pripaziti. Mnoge poslovne situacije koje su ima zadavale brige sada mogu uroditi plodom.

Djevica

Kod Djevica mlad Mjesec je u polju partnerskih odnosa što je veoma dobro. Sada je vrijeme da transformirate neke turbulentne situacije i shvatite gdje i kome se trebate prikloniti kako bi ostvarili dobre poslovne napretke. Na emotivnom polju, povoljno je vrijeme pa ćete moći riješiti i ono što vam se na tom području i ne dopada, stvari sada možete mijenjati iz korijena.

Vaga

Kod Vaga, mlad Mjesec se događa u šestom polju posla, zdravlja, svakodnevnog života i kućnih ljubimaca. Za pripadnike ovog znaka je jako bitno da ako do sada nisu naučili raditi timski, savladaju i prošire krug suradnika. Biti će nagrađeni za trud. Može im se dogoditi da im se emotivna događanja odraze i na zdravlje, posebno san i probavu.

Škorpion

Ovaj mlad Mjesec se kod Škorpiona događa u petom polju ljubavi, djece, sporta, poklona, zabave pa je moguće da će na tim područjima doživjeti promjene i završiti s nekim dosadašnjim načinom života. Pojedini Škorpioni će biti jako sretni jer s voljenom osobom sve ide po planu i pozitivno se pokreće. Budite oprezni kada su emocije u pitanju pa izbjegavajte i ne podliježite iskušenjima.

Strijelac

Strijelcima se ovaj mlad Mjesec događa u četvrtom polju vezano za emocije, dom, obitelj i korijene odakle potječete. Sve se može odvijati u tim područjima pa ako osjećate i imate neke prepreke sada ih možete lakše riješiti i savladati. Mnoge Strijelce može iznenaditi količina emotivnih ponuda.

Jarac 

Kod pripadnika ovog znaka mlad Mjesec događa se trećem polju, braće, sestara, rodbine, kratkih putovanja, prometa, učenja pa je moguća transformacija u tim područjima, što vas može pokrenuti da krenete na neki tečaj ili da nešto novo učite. Jarce čeka neki kraći put.

Vodenjak

Vodenjacima se ovaj mlad Mjesec događa u polju materijalnih dobara pa je moguće da zasjene na poslu svoje kolege i šefove, koji ih mogu novčano nagraditi. Sve vezano za novac i nepokretnu imovinu sada se može promijeniti na bolje. Mnogi Vodenjaci se mogu odlučiti i na promjenu načina prehrane. Emotivno možete biti opušteni. Svojom karizmom slobodni će privući partnera, dok zauzeti mogu otići na kraći put s voljenom osobom.

Ribe

Kod Riba, ovaj mlad Mjesec im daje transformaciju vlastitih osjećaja, misli i fizičkog izgleda. Mnoge Ribe će sada poželjeti promijeniti svoj fizički izgled kako bi bile sretnije. Pojedine će pokrenuti neke nove poslovne projekte. Iznenada će im ideje padati na pamet, kao i vizije kako sve trebaju organizirati i kako sve treba izgledati. Oni koji imaju partnera zajedno će krenuti u neki posao, piše Atma.

(TIP/Foto: Pexels)