Foto/Izgradnja novog stambenog objekta u Tuzli; ‘Urban Home’: Novi koncept modernog stanovanja

UWB GROUP doo predstavlja planove za izgradnju novog stambenog objekta u Tuzli na odličnoj lokaciji u blizini mnogih važnih gradskih i kantonalnih institucija i sadržaja. Objekat je istovremeno pozicioniran u prirodnom okruženju koje će budućim vlasnicima ovog pravog urbanog doma pružiti i mirno okruženje za ugodan život u blizini svega što je potrebno.

Urban Home će biti izgrađen na poziciji koja spaja naselja Irac i Batva, na početku ulice koja vodi prema naselju Paša Bunar u Tuzli, u blizini Vlade TK-a, Porezne Uprave, Elektrodistribucije, Bingo City Centra, stadiona Tušanj, nekoliko važnih fakulteta, osnovne škole, gradskog obdaništa, Behram-begove medrese, trgovačkih i drugih sadržaja.

Objekat sadrži 27 modernih stanova sa prelijepim terasama, 21 unutrašnji i 6 vanjskih parking prostora, igralište za djecu, ugodan prostor za odmor odraslih.

UWB Group doo osnovana je 2020. godine kao članica grupe Babilon Tuzla sa ciljem razvijanja modernog koncepta urbanog stanovanja, uz primjenu najviših standarda u projektovanju i izgradnji.

Iz ove kompanije su najavili da je opredjeljenje izgradnje stambenih i stambeno-poslovnih objekata proizašlo iz namjere da se okruženju pruži concept postojanja urbanog doma sa osjećajem sigurnosti i standarda. ‘’Sigurnost doma i ponos za izbor su osjećaji koje želimo pružiti našim kupcima. Kod Urban Home-a smo pažljivo analizirali svaki detalj, vodeći se isključivo potrebama kupaca i lakoći življenja, uz što manje stresa u užem gradskom okruženju.’’

Takođe su istaknuli da je za ovaj projekat potrebno pohvaliti i gradsku administraciju u smislu brzine odgovora za dobijanje potrebnih dozvola.

Sve upite kupci mogu slati na email prodaja@uwbgroup.ba, a više informacija o projektu, cijenama i mogućnostima kupovine ili rezervacije moguće je dobiti na www.uwbgroup.ba

Broj telefona za prodaju stanova ili rezervaciju termina za detaljno upoznavanje projekta je +387 62 436 560.

(TIP/Sponzorisano)