Kako najlakše očistiti fuge?

Fuge između kupaonskih pločica znaju postati sive, a njihovo čišćenje zna biti mukotrpan posao.

Gee je otkrila kako uz kanticu crne boje i tanki kist to više neće biti toliko mukotrpno, ali će vam oduzeti vremena.

Kako ne bi trošila na razna sredstva, uzela je kanticu crne boje i tanki kist. Nakon što se boja osušila, sredstvom i krpom uklonila je višak i izribala pločice da im vrati sjaj, a rezultat koji je dobila oduševio je njezine pratitelje.

Gee je rekla da, iako je ovo preuređivanje jeftino, treba dosta vremena da se oboji cijela kupaonica, ali sav se trud na kraju isplatio. Neki su u komentarima zato predložili boju u olovci kako biste uštedjeli vrijeme.

“Imam olovku za fugiranje, ali sam je koristila sam da popravim određena područja. Ovo je bio naporan posao, ali se isplatilo”, zaključila je, a prenosi 24sata.hr.

(TIP/Foto: Thomas Marx / Alamy / Alamy / Profimedia)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Одни проблемы. [url=https://apps.rustore.ru/app/com.leonru.mobile5]Приложение леон ошибка[/url] и с чем связана данная проблема я не знаю. Но лучше поискать другой источник для…

  2. Привет всем! Точка сборки главных новостей: Украина и мир в одном месте для вашего удобства. Лучший сайт по теме https://wian.top/category/sports…