Bursać o izjavama Turković: Kad imaš mjesečno 10 hiljada za nerad, čini ti se da je BiH bogatija od Monte Karla!

Nakon skandaloznih izjava Bisere Turković, ministrice vanjskih poslova BiH, koja je građane naše zemlje nazvala razmaženim i ustvrdila da imaju dobar život, reagirao je Dragan Bursać, jedan od najpopularnijih bh. novinara.

– Pa jeste, kad imaš mjesečno 10 hiljada za nerad i kad mijenjaš nove audije ko stare čarape, kad se ne miješaš u svoj posao i za to dobijaš novce, kad zemlju gledaš ili iz helikoptera ili iza blindiranog stakla, kad si zadnji put u nabavci bila ‘86, mora da ti se čini kako je BiH bogatija od Monte Karla! I na kraju, nije (toliki) problem oholost, bahatost, bezobrazluk i bestidnost ove žene, nego mentalni sklop onih koji glasaju za ovakve moralne Godzile – napisao je Bursać, prenosi Avaz.ba.

Vezano: Turković nazvala bh. građane “razmaženim” i poručila: Svi mi imamo jako dobar život

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.