Stvoreni jedno za drugo: Jarac i Djevica imaju nebesku vezu dok je ljubav Lava i Vage vječna

U ljubavi ne postoje slučajnosti, pa tako ni u horoskopu. Ako tražite partnera koji će s vama doživjeti duboku starost i beskrajno vas voljeti pogledajte popis u nastavku i otkrijte savršenog partnera…

Ovan

1. Škorpion i Ovan su savršen par jer među njima vlada strast i iskrenost, te uzajamna ljubav i poštovanje. Tu nema mjesta za tajne.

2. Strijelac i Ovan su dva vatrena znaka kao i dva ljubavna magneta. Dokle god ova dva znaka razgovaraju, oni su spoj sklopljen na nebu.

3. Također, savršen partner za Ovna je i Vodenjak.

Bik

1. Bik i Bik su savršen par i njihova  veza je udobna i puna ljubavi. Njima nitko nije potreban i ovo je spoj koji traje cijeli život.

2. Nadalje, Djevica i Bik su znaci koji imaju dosta toga zajedničkog i međusobno se odlično razumiju. Oni dijele iste osobine, vrijednosti i ljubav.

3. Među Jarcem i Bikom vlada ljubav, divljenje, poštovanje i razumijevanje.

Blizanci

1. Vodenjak i Blizanci su dva zračna znaka koji mogu zajedno ići životnom stazom, bez obzira gdje ih ona može odvesti.

2. Odličan partner su i Ribe jer se Blizanac odlično s njima s slaže i to često bude jedna izuzetno kompatibilna intelektualna veza. Međutim, postoji potreba za kompromisom kako bi ljubav trajala.

Rak

Ribe odlično idu s Rakom jer su to dva vodena znaka između kojih postoji prirodna i lijepa duhovna veza. Ta ‘ljubav duša’ može trajati cijeli život.

Lav

Lavovi se super slažu s Vagama. Taj dinamični duo zaista sija zajedno, a posebno na društvenoj sceni. Oni brinu jedan o drugome i mogu prijeći veliku razdaljinu s ljubavlju koja će potrajati zauvijek.

Djevica

Jarac i Djevica su zemljani sklop koji djeluje nebeski. Njihov odnos je čvrst kao kamen i oni su jednostavno stvoreni jedno za drugo.

Vaga

Vaga ide odlično s Vagom i oni su zaljubljeni u ljubav i u ljubavi su jedno s drugim.

Škorpion

Škorpion voli Ribe jer je to ljubav koja oduzima dah, odnosno puna je strasti i romanse. Ako se njeguje, postoji moćna privlačnost i veza između ova dva vodena znaka.

Strijelac

Ovan i Strijelac su pak dva vatrena znaka koji djeluju baš kao ljubavni magneti.

Jarac

Među Bikom i Jarcem vlada ljubav, divljenje, poštovanje i razumijevanje i zato si savršeno odgovaraju.

Vodenjak

Ovan i Vodenjak su savršeni partneri. Njima nikada neće biti dosadno.

Ribe

Za Ribe je Rak odličan izbor ako žele imati prirodnu i lijepu, duhovnu vezu koja može potrajati cijeli život, piše Atma.

(TIP/Foto: Unsplash)