Manchester City savladao PSG, Milan slavio protiv Atletico Madrida

Fudbaleri Manchester Cityja u petom kolu grupe “A” Lige prvaka na svom “Etihadu” savladali su PSG rezultatom 2:1, javlja Anadolu Agency (AA).

City je osigurao prvo mjesto u grupi, a i PSG se plasirao dalje.

U istoj grupi, Club Brugge KV je kao domaćin izgubio od RB Leipziga s visokih 0:5.

Poredak: Manchester City 12, PSG osam, RB Leipzig četiri i Club Brugge četiri boda.

U grupi “B”, Atletico Madrid je u Madridu izgubio od AC Milana rezultatom 0:1. U istoj grupi, Liverpool je na “Anfieldu” savladao FC Porto s 2:0.

Poredak: Liverpool 15, Porto pet, AC Milan četiri i Atletico Madrid također četiri boda.

Sporting je u grupi “C” u Lisabonu pobijedio Borussiju Dortmund rezultatom 3:1 i tako izbacio njemačku ekipu iz Lige prvaka. Ranije danas Besiktas je izgubio od Ajaxa 1:2.

Poredak: Ajax 15, Sporting devet, Borussia Dortmund šest, Besiktas bez bodova.

U grupi “D”, Sheriff Tiraspol je u Tiraspolu doživio poraz od Real Madrida s 0:3, koji je ovom pobjedom osigurao prolazak dalje. Trijumf Reala pogodovao je i Interu koji je također osigurao osminu finala. Ranije danas Inter je slavio protiv Shakhtar Donetska rezultatom 2:0.

Poredak: Real Madrid 12, Inter 10, Sheriff Tiraspol šest i Shakhtar jedan bod.

(TIP/Izvor: Anadolija)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Bellenty - ваш надёжный союзник в области конвейерных решений. Для вас [url=http://bellenty.by/]цена ленты конвейерной на Bellenty.by[/url] помогут консультанты магазина. Благодаря…