Pomozi.ba pokreće humanitarnu aukciju: Džekin dres na aukciji

Edin Džeko, napadač Intera i kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, zajedno sa Udruženjem Pomozi.ba, pokreće humanitarnu aukciju.

“U to ime, na aukciju stavljamo potpisani dres Intera Edina Džeke, a u ovoj aukciji mogu učestvovati svi, ostavljanjem ponuda u komentare ovog posta”, saopćeno je iz Pomozi.ba.

Sav prihod od prodaje dresa ići će u Fond Udruženja Pomozi.ba “Sportisti za život”, kojeg su upravo i osnovali Edin Džeko i Mirza Teletović, a iz kojeg su ove godine već podijelili 90.000 KM namjenskih sredstava za liječenje oboljelih bh. građana.

Pravila aukcije su jednostavna. Svi koji žele učestvovati u aukciji, sa svog ličnog profila, na kojem stoji isključivo ime i prezime, neće u obzir uzimati lažne profile, u komentaru mogu napisati ponudu za dres. Ukoliko neko premaši tu ponudu, ista osoba može ponovo staviti novu ponudu.

Aukcija će trajati do petka u 21 sat, nakon čega će kontaktirati tri osobe sa najvećom ponudom i ostaviti im vrijeme do subote u 13 sati da potvrde svoju ponudu, nakon čega će objaviti pobjednika aukcije za dres Edina Džeke.

Početna cijena dresa je 150 KM.

(TIP/Izvor: N1)