Svaki horoskopski znak ima svoju duhovnu životinju – otkrijte koja je vaša

Svaki horoskopski znak ima svoju duhovnu životinju koja predstavlja njegove osnovne karakteristike. Dijele pogled na život i unutarnje pokretače koji ih čine takvima kakvi jesu…

Ovan

Duhovna životinja Ovna je tigar, s kojim dijele brzinu, oštrinu i žestoku narav. Znaju što žele i nikome ne dopuštaju da im stane na putu ili da ih sputavaju u tome što žele ostvariti. Uvijek su u potrazi za nečim novim, a kad i upadnu u nevolju – sposobni su sami se iz nje izvući.

Bik

Bik je toliko poseban da je njegova duhovna životinja – isto bik. Oni su jaki i sposobni vođe te uvijek preuzimaju inicijativu. Znaju što žele od života i ne boje se boriti se za to. I znak i duhovna životinja su tvrdoglavi, beskompromisni i skoro uvijek na kraju dobiju to što žele.

Blizanac

Duhovna životinja Blizanca je lisica – radoznala, zabavna i nježna. Baš poput svoje duhovne životinje, ljudi rođeni u znaku Blizanca znaju biti nemarni i energični, a i lukavi. Na prvi pogled će vam se činiti naivni, ali iznutra čuči jedan pravi mali lukavac.

Rak

Duhovna životinja Raka je oposum, koji je jako prilagodljive prirode. Rak je usamljen i tajanstven i jako drži do sebe. Oboje su poznati po tome da znaju izbjegavati ljude, ali to ne znači da Rak ne voli svoje bližnje.

Lav

Ovo je lako za pogoditi – duhovna životinja Lava je paun. Oboje se vole pokazivati i uživati u divljenju drugih. Bitno im je kako ih drugi vide, a svaki izlazak je nova prilika da se pokažu u novom ruhu. Uvijek daju sve od sebe da se pokažu u najboljem svjetlu.

Djevica

Djevice su inteligentne, a to je jedna od njihovih najjačih karakteristika, stoga ne čudi da je njihova duhovna životinja orangutan, koji ima sposobnost razmišljati i razumjeti. Problem postoji da bi se riješio, a Djevica uvijek traži nove načine kojima bi olakšala svoj život te planira unaprijed kako bi zaobišla potencijalne probleme.

Vaga

Vaga je poput zeca – ljubazna, umiljata i topla, a najviše voli vrijeme provoditi u društvu. Uživa biti okružena ljudima, ali ne podnosi kaotične situacije. Bježi iz stresnih situacija jer je jako plašljive prirode.

Škorpion

Škorpioni su najsličniji dabrovima, svjesni su toga što imaju i uvijek su spremni iskoristiti svoje resurse. Veliki radnici, stalno traže nove projekte i uvijek si postavljaju nove ciljeve koje žele ostvariti. Iako je discipliniran i izuzetan radnik, Škorpion je nepovjerljiv i osvetoljubiv.

Strijelac

Duhovna životinja Strijelca je vidra koja simbolizira njegove najjače karakteristike – entuzijazam i smisao za dobru zabavu. Vole biti okruženi svojim bližnjima, a na život gledaju kao na igru. Iako jako angažiran, Strijelcu je lako odvući pažnju s bitnih stvari.

Jarac

Spiritualna životinja Jarca je konj. Oboje su pouzdani, stabilni i konzistentni. Tradicionalni i s velikom samokontrolom. Jarci, poput konja, su stabilni i čvrsti, često oslonac svojim bližnjima.

Vodenjak

Vodenjak se voli zabavljati kao delfin. Vrlo je pametan i ima avanturistički duh, a život mu je jedna velika igra ispunjena raznim događajima i zabavom. Po prirodi duhovit Vodenjak je miljenik suprotnog spola, uvijek spreman na nešto novo.

Ribe

Ribe su vrlo slične morskim konjićima. One su osjetljive i ljubazne, a u ljubavi kad jednom pronađu svoju srodnu dušu, ona to ostaje do kraja života. Ribe su intuitivne i emotivno svjesne. Vole biti u blizini obitelji i prijatelja i izbjegavaju opasnost kada je to moguće, piše Atma.

(TIP)