Horoskop za novembar: Šta zvijezde pripremaju horoskopskim znakovima?

Svaki dan je drugačiji i sa sobom nosi nove izazove. Kako biste se pripremili na nove izazove u novembru, pročitajte što o tome kažu zvijezde.

1. OVAN

Pravo je vrijeme da se usredotočite prvenstveno na svakodnevne stvari, a među njima je i vaš posao. Romantika koju toliko dugo tražite i priželjkujete napokon će ugledati svjetlo dana, ali to sa sobom donosi i neke slatke komplikacije. Sve će to dovesti do brojnih promjena u vašoj osobnosti.

Ovdje pročitajte što čeka ovna u novembru.

2. BIK

Novembar će biti dobar mjesec za početak planiranja odmora. Osjetit ćete neodoljivu potrebu da završite sve dosadašnje aktivnosti i sakrijete se od buke i gužve. Sredinom mjeseca više pažnje posvetite poslu i karijeri te pokušajte uložiti u nove vještine koje će vam pomoći da svoje kvalifikacije podignete na višu razinu. Krajem mjeseca moguć je susret s horoskopskim lavom ili ribom.

Ovdje pročitajte što čeka bika u novembru.

3. BLIZANCI

Novembar će biti mjesec u kojem će biti dobro usporiti i početi razmišljati o svojoj ušteđevini. Venera ulazi u vaš znak pa će vas to natjerati da o svemu počnete brzo razmišljati. Također, posvetite pažnju svome zdravlju. Kada ste posljednji put bili na sistematskom pregledu? Morate više paziti na sebe.

Ovdje pročitajte što čeka blizance u novembru.

4. RAK

Putovanja, upoznavanje novih mjesta, tradicija, kultura i načina života vaša su vjerna strast. Osjećat ćete snažnu potrebu za putovanjem i istraživanjem i ovog mjeseca. Poput magneta privlačit ćete ljude k sebi, posebno osobu rođenu u znaku blizanaca. Sve što odlučite i počnete provoditi, bit će uspješno. Dakle, nema mjesta strahovima.

Ovdje pročitajte što čeka raka u novembru.

5. LAV

Novembar je za mnoge ljude razdoblje čekanja na promjene.
Trebali biste pokazati više interesa i brige za svoj dom i obiteljske stvari – tim više što vam je potrebno tako malo da biste bili sretni. Osoba koju smatrate svojim prijateljem negativno će utjecati na vaše financijske poslove. Nemojte se povjeravati o svim svojim idejama, sačuvajte ih za sebe. Srećom, ljubav će biti gotovo pa idilična.

Ovdje pročitajte što čeka lava u novembru.

6. DJEVICA

Novembar će donijeti više pažnje vašem profesionalnom životu.
Pripremite se da ćete, ako bude potrebno, svoj društveni život morati ograničiti na najmanju moguću mjeru. No isplatit će se. Što se tiče ljubavi, vašem će partneru trebati više pažnje od vas sredinom mjeseca.

Ovdje pročitajte što čeka djevicu u novembru.

7. VAGA

Poželjet ćete učiniti nešto važno, nešto što će imati spektakularno značenje za druge ljude. Kada je riječ o poslu, uspjet ćete šarmirati visokopozicionirane ljude. Nemojte zanemariti ni svoje zdravlje. Vaše će tijelo zahtijevati kretanje, a time ćete ujedno poboljšati kondiciju.

Ovdje pročitajte što čeka vagu u novembru.

8. ŠKORPION

Škorpioni dolaze na svoje, sada je njihov mjesec. Drugi će vas vidjeti kao društvenu i gostoljubivu osobu, čak i ako ste možda introvert. Slijede brojna druženja, a neka od njih povezana su i s lijepom proslavom rođendana. Izgledno je putovanje, no dvaput provjerite je li sve u redu s rezervacijama i smještajem.

Ovdje pročitajte što čeka škorpiona u novembru.

9. STRIJELAC

Novembar će biti mjesec u kojem ćete svima dokazati nekoliko stvari. Sredinom studenog dat ćete svojoj drugoj polovici do znanja da ste vi zaista ljubav njenog života i da vam je jako stalo do toga. Zbog prethodne krize kroz koju je veza prolazila, to će biti iznimno važno. Vodite računa i o svom zdravlju. Kad god se ukaže prilika, odmorite se.

Ovdje pročitajte što čeka strijelaca u novembru.

10. JARAC

Stiže još jedan vrlo uspješan mjesec u vašem životu. Naći ćete odgovore na sva pitanja koja su vas dosad mučila. Kada je u pitanju ljubav, i tu će biti mirno. Osobe u trajnoj vezi trebale bi svaki slobodan trenutak provoditi sa svojom drugom polovicom, jer joj je potrebna vaša prisutnost više nego ikada prije.

Ovdje pročitajte što čeka jarca u novembru.

11. VODENJAK

Sve ideje koje su vas pratile u posljednjih mjesec dana sada će donijeti očekivane rezultate. Starija osoba iz vašeg najbližeg okruženja već neko vrijeme prati sve vaše korake i radnje. Trebate li financijsku pomoć, to je osoba kojoj se trebate. Možda u svoju svakodnevicu možete ubaciti i neki sport. To bi vam moglo donijeti brojne pozitivne promjene.

Ovdje pročitajte što čeka vodenjaka u novembru.

12. RIBE

U novembru ćete doživjeti velike promjene raspoloženja. Balansirat ćete između radosti i tuge U profesionalnim vodama slijedi period stagnacije. Razmislite bi li vrijedilo uzeti nekoliko slobodnih dana da se opustite i posvetite svojim interesima te razmislite što želite. Srećom, oko 16. u mjesecu dolazi poboljšanje, prenosi Zadovoljna.hr.

Ovdje pročitajte što čeka ribe u novembru.

(TIP/Foto: Shutterstock)