U tuzlanski BKC klub stiže stand up komičar Omer Hodžić i njegov show “Normala”

U subotu, 23.10.2021. u 20 sati na maloj sceni BKC klubu  u Tuzli nastupit će stand up komičar iz Mostara, Omer Hodžić s njegovim showom “Normala”.

Omer Hodžić je Stand-Up komičar iz Mostara. Ima 28 godine i preko 700 nastupa širom Balkana, a poneki i u pravoj Europi. Njegove nastupe snimali su TV1, Comedy Central i mnogi mobiteli iz publike.

Bio je autor i voditelj prve BiH političko društvene satirične tv emisije “Monty Dayton show”. Član je mostarske satirične skupine Onomatobleja sa kojom radi istoimenu radio emisiju i sa kojom je proizveo predstavu Izborna Smutnja (2018) , Onomatobleja Show ( 2019) i Onomatobleja Talk Show (2020) .

Njegov nastup je provokativan, brutalno iskren, a neki kažu i smiješan.

Omerov cjelovečernji show “Normala” je skupina njegovih najboljih materijala nastalih proteklih godina, a bavi se društveno bitnim temama, kritikom društva, ali i sitnim opservacijama stvarnosti koje može primjetiti samo oko komičara. Njegov nastup u svakom formatu, pa tako i kada izvodi svoj One Man Show, čini posebnim veliki procenat improvizacije i interakcije sa publikom tako da ni jedan nastup nikada nije potpuno isti. Publiku na ovom Shou očekuje sigurno mnogo smijeha, ali nemojte se iznenaditi ako i vas proba ukomponirati u svoju izvedbu.

Omer Hodžić za sebe kaže da je jako socijalno retardiran. Toliko da ni u komunizmu ne bi imao drugove.

Ulaznice po cijeni od 5 KM mogu se rezervisati kod osoblja kluba. Obavezno pridržavanje svih zaštitnih mjera propisanih od strane nadležnih u vrijeme Covid-19.

(TIP)