Dolaze promjene s neba: Biku će procvjetati ljubavni život, a Djevica će ‘zaplivati’ u novcu

Tokom retrogradne faze Merkura komunikacija slabi, poruke se gube, a greške su česte – no za par dana negativan utjecaj prestaje, stoga saznajte kako će to utjecati na vaš znak…

Svaki znak ima svoje specifičnosti – na vrijeme saznajte što vam donose ove promjene s Merkurom.

Ovan

Direktni Merkur u Vagi nosi vam energiju, a usput sukobi nestaju. Vaša prijateljstva postaju bolja, borba se isplatila, bolje razumijete sebe.

Bik

Retrogradni Merkur može biti okrutan, no kod vas je utjecao na ljubav. Sada komunikacija postaje jasnija, ponovno se osjećate kao da ste na vrhu. Riješit ćete probleme s partnerom, odnos će se poboljšati.

Blizanci

Do sada ste bili osjetljivi, no uskoro kreće promjena – lakše ćete disati i biti bolje raspoloženi. Osjećate novu slobodu i energiju, kao da ste ponovno svoji.

Rak

Osjećat ćete se kao da se vaš raspored vraća u red, a poboljšat ćete i odnose s rođacima i prijateljima. Važno je očuvati mir u odnosu s partnerom.

Lav

Proteklih dana mnogi su Lavovi imali probleme s tehnologijom, stjecanjem znanja i prezentiranjem. Uskoro se sve vraća na svoje, iskoristit ćete sve naučeno.

Djevica

Trudili ste se napraviti velike stvari, no nekako je sve ostalo na mjestu. Uskoro kreću promjene, situacija se mijenja na bolje, čak i ona financijska.

Vaga

Do sada su vas proganjale greške iz prošlosti, no uskoro kreće nova prilika za sjajne stvari. Poslujte i postanite kreativni, zatvorite vrata prošlosti.

Škorpion

Nedavno ste imali problema s komunikacijom, ali i financijama. No, sada ste spremni vratiti se na pravi put.

Strijelac

Stupite u kontakt s prijateljima, obratite se dragim ljudima i recite im što mislite, stiže pravi trenutak za to. Pravilno ćete artikulirati svoje emocije, ali i poslovne ideje.

Jarac

Uskoro se vraćate svojoj uobičajenoj svakodnevici, kod vas će biti poboljšanja i na poslovnom planu. No, napravite ravnotežu između posla i ljubavi.

Vodenjak

Imat ćete želju za putovanjem, kao i za druženjem. Bit ćete zadovoljni energijom koju osjećate za sebe. Zanemarite negativne komentare okoline i budite sigurni u sebe.

Ribe

Napravili ste plan i maštali, a sada je pravo vrijeme da krenete u akciju. Otvaraju vam se nova vrata, najava ispunjenja želja, prenosi Atma.

(TIP/Foto: Instagram)