Adele objavila povratnički singl “Easy On Me”

Britanska soul diva Adele u petak je objavila povratnički singl “Easy On Me” u kojem sa svijetom dijeli detalje o traumatičnih šest godina koje je pretrpjela od zadnjeg objavljivanja ploče.

U tom je razdoblju 33-godišnja megazvijezda rekla da je imala “godinu tjeskobe” u kojoj joj se brak raspao.

Iako njezin glas nije izgubio na snazi, tekst novog singla otkriva duboku ranjivost, uz snažni refren “budi nježan prema meni” pjevan uz jednostavnu klavirsku frazu.

Pjevačica koja je prodala milijune albuma nije zaboravljena, unatoč tome što je godinama bila izvan pozornosti, a obožavatelji su u 10 sati od objavljivanja singla na njezinoj službenoj stranici na YouTubeu više od 18 milijuna puta pogledali pjesmu.

Njezin dugo očekivani novi album “30” bit će objavljen 19. studenog, najavila je u srijedu pjevačica.

Snimanje je počelo prije tri godine, napisala je na Twitteru, u vrijeme kada joj je život bio “labirint apsolutnog nereda i unutarnjih previranja”.

S obzirom na to da je Adele prodala milijune albuma i osvojila niz nagrada, uključujući Oscara i 15 Grammyja, izdanje je vjerojatno najiščekivanije u godini.

Prekinula je petogodišnju šutnju intervjuom za Vogue, objavljenim prošli tjedan, u kojemu je govorila o tome da je živjela kao samotnjak dok se borila s tjeskobom.

“Usput sam naučila mnogo istina o sebi. Odbacila sam mnogo slojeva, ali se i zavila u nove”, napisala je u objavi na Twitteru.

“Napokon sam ponovno pronašla svoje osjećaje. Otišla bih toliko daleko da kažem da se nikad u životu nisam osjećala mirnije.”

(TIP/Hina)