Vaša najdraža seks-poza otkriva kakav je karakter vašeg braka

Položaj u kojem partneri leže na boku, s time da je muškarac iza žene, poza je koja omogućuje posebnu intimnost. Ovi parovi su i predani, a najviše od svega žude za stalnim fizičkim i emocionalnim kontaktom…

Dinamika u krevetu otkriva puno o samoj vezi. Parovi koji vole misionarsku pozu već su dugo zajedno i gotovo da jedno drugome završavaju rečenice. Njihov je brak stabilan, ali i u rutini.

Međutim, njima to ne smeta, oni se u takvom odnosu osjećaju ugodno i sigurno. Ljubav koju osjećaju jedno prema drugome s godinama se produbila, ali malo raznovrsnosti u spavaćoj sobi neće im štetiti, tvrdi američka stručnjakinja za veze i seks Nikki Ransom-Alfred.

Poza u kojoj je žena gore znak je da se parovi znaju zabavljati. Oni su samopouzdani, vole eksperimentirati i istraživati vlastitu seksualnost. Neće se ustručavati i sami će se pobrinuti za svoj užitak.

Veza im se temelji na kompromisu i povjerenju, a svaki od partnera jednako se trudi oko rješavanja problema, tvrdi osnivačica portala za ljubav i romantiku ‘My Secret Luxury‘, Stacy Rybchin.

Parovi koji uživaju u doggy stylu imaju zabavnu vezu punu avanturističkih trenutaka. Oni su iskreni i otvoreni u seksu, ali i na svim poljima života.

Partneri su sigurni u svoju seksualnost i ne srame se svog tijela zbog čega mogu bez imalo zadrške uživati u krevetu. Nisu im strane ni vruće igrice kojima nastoje začiniti svoj seksualni život, piše Yahoo.

Položaj u kojem partneri leže na boku, s time da je muškarac iza žene, poza je koja omogućuje posebnu intimnost.

Parovi koji uživaju u pozi žlice brižni su i predani, a najviše od svega žude za stalnim fizičkim i emocionalnim kontaktom. Oni se odlično razumiju, osobito na osjećajnoj razini.

Pod tušem, u autu ili na kuhinjskom stolu, ovi partneri svaki slobodan trenutak koriste za seks. Njihova je veza dinamična, strastvena i prije svega spontana. Ta ih strast tjera toliko daleko da ponekad ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga, prenosi 24sata.hr.

(TIP/Foto: Instagram)