Oprezni su s novcem: Ovo su četiri najštedljivija horoskopska znaka

Neke osobe su opreznije s novcem što im pomaže i da uštede novac. Prema astrologiji, ovo su četiri najštedljivija horoskopska znaka.

Jarac

Jarčevi vole jednostavnost. Oni jasno znaju na što će i gdje će potrošiti novac, a na što neće. Čak i kada trebaju kupiti nešto važno, osobe rođene u ovom znaku će dva puta razmisliti hoće li to doista kupiti.

Bik

Bikovi su jako izravne osobe. Ako idu negdje na večeru ili ručak, oni preferiraju da sami plate za sebe. Rado slušaju osobe od povjerenja kada im je potreban savjet oko financijskih stvari. Bikovi neće ulagati u ono što im se čini nevažnim.

Blizanci

Blizanci se vole zabavljati, ali znaju kada je potreban novac, a kada nije. Pametno ulažu i novac će uložiti samo u ono za što su sigurni da će im se isplatiti.

Lav

Osobe rođene u znaku Lava pažljivo štede novac, piše Pinkvilla. I Lavovi će nekad potrošiti nešto više novca na sebe, počastiti se, ali taj novac neće baciti na nebitne stvari, prenosi N1.

(TIP/Foto: Pexels)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.