Tuzla: Saznajte sve što je potrebno za uspješan biznis

Investicijska fondacija IMPAKT je sa radošću prihvatila poziv za partnerstvo na Festivalu mladih u Tuzli. U prošlosti su podržali više od 200 malih biznisa te pružili desetine hiljada sati mentorske podrške mladim ljudima koji su se otisnuli u preduzetničke vode.

˝Svi članovi našeg tima vjeruju u blistavu budućnost mladih u Bosni i Hercegovini. Svakim atomom naših bića nastojimo od bosanskohercegovačkog tržišta napraviti konkurentno tržište.Želimo raditi, izvoziti u svijet, zamijeniti uvoz i ostvariti profit zajedno sa učesnicima našeg Inkubatora, ali i sa ostalim mladim ljudima u Bosni i Hercegovini.Obzirom na činjenicu da Festival mladih za cilj ima unijeti dozu optimizma i nade u percepciju bh. stvarnosti, željeli smo dati svoj doprinos! Zbog toga ćemo učesnicima Festivala omogućiti prisustvo na čak tri radionice  u izvedbi naših vrhunskih trenera˝, sapšteno je.

Radionicu pod nazivom „Od ideje do biznisa“ održat će Mirela Omerović, ekspertica preduzetništva, sa dugogodišnjim iskustvom rada sa mladima, kako u državnom tako i u nevladinom sektoru. Mirela je u stanju od jedne riječi kreirati ideju i pretvoriti je u stvarnost  te i najstidnijim osobama dati samopouzdanje potrebno za pokretanje biznisa.

Prijaviti se na radionicu možete OVDJE.

https://festivalmladih.ba/event/radionica-od-ideje-do-biznisa/

Interaktivnu radionicu pod nazivom „Uđite sa nama u svijet marketinga“ održat će naša Adnana Pidro, koja ponosno nosi titulu ekspertice digitalnog marketinga i komunikacija, a iza sebe ima višegodišnje iskustvo rada u marketingu domaćih, ali i internacionalnih kompanija.

Prijiviti se na radionicu možete OVDJE.

https://festivalmladih.ba/event/radionica-udjite-sa-nama-u-svijet-marketinga/

Direktor Investicijske fondacije IMPAKT Senajid Đozo održat će radionicu pod nazivom „Finansije i vi na ti“. Svi koji su ikada pohađali njegova predavanja iz finansija su sa finansijama zaista i došli na ti. Senajid ima sposobnost da zamršene finansijske projekcije pojednostavi i približi svima.

Prijaviti se na radionicu možete OVDJE.

https://festivalmladih.ba/event/radionica-finansije-i-vi-na-ti/

˝Mi se radujemo druženju i pozivamo sve skeptike da nam se pridruže kako bi vidjeli da svjetla ne gore samo u Njemačkoj, nego i u našoj domovini Bosni i Hercegovini˝, navode iz Investicijske fondacije IMPAKT.

(TIP)