Foto: Ko je Jelena (36) s kojom je Branislav Lečić u vezi dvije godine? Otkrio njen identitet na društvenim mrežama…

Branislav Lečić ima djevojku s kojom je u vezi dvije godine.

Kako prenose mediji, Branislav i Jelena u vezi su dvije godine, a dok je Lečić otkrio identitet svoje djevojke,ona to na društvenim mrežama nije radila.

Jelena ima 36 godina i radi kao asistent na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija. Sudeći po objavama koje je postavljala, voli da se druži, provodi, često putuje i posjećuje kulturna dešavanja, a mnoge je iznenadila slikama na kojim je radijska gošća

jelena-i-lecic

Ono to je poznato od ranije jeste da su Branislav i Jelena zajedno putovali na Durmitor, na safari, a kako su oboje avanturističkog duha i uživaju u zanimljivim turama, ne čudi što se tako sjajno slažu- pišu mediji.

jelena-lecic

Kako pišu srpski mediji, ona je bila velika podrška Branislavu u najtežim danima u njegovom životu kada je glumica Danijela Štajnfeld optužila sa silovanje.

Podsjećanja radi, Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je odbacilo krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld, podnetu protiv Branislava Lečića, zbog krivičnog djela silovanja, jer ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično djelo, niti bilo koje drugo krivično djelo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

(TIP/izvor: Alo)