U nesreći kod Slavonskog Broda deset osoba poginulo

Broj poginulih u jutrošnjem slijetanju autobusa na autocesti kod Slavonskog Broda porastao je na deset, izvijestila je u nedjelju slavonsko-brodska policija uz napomenu da je tokom uviđaja utvrđeno kako se radi o autobusu kosovskih, a ne makedonskih registracijskih oznaka, pišu hrvatski mediji.

Policija je oko 6,20 sati dobila dojavu da se na autocesti kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa.

“Tijekom obavljanja očevida, policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih nacionalnih i registracijskih oznaka, te da je u prometnoj nesreći, prema trenutno dostupnim informacijama, poginulo 10 osoba, dok je više desetaka prevezeno na pružanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu. Više informacija uputit ćemo po završetku očevida”, saopćio je Damir Brezić, glasnogovornik PU Brodsko-posavske.

U toku je uviđaj na mjestu nesreće. Saobraćaj je prekinut između čvorova Slavonski Brod zapad i istok u smjeru Beograda i preusmjeren na obilazne pravce.

(TIP/Hina/Foto: N1)