Više od 100 ponuda za ljetni odmor u BiH uz popuste i plaćanje na rate

UniCredit u Bosni i Hercegovini i Odmori u BiH još jednom su udružili snage i pripremili posebnu akciju za veliki broj građanki i građana koji se odluče da tokom ljetnog perioda istražuju prirodne ljepote i turističke destinacije Bosne i Hercegovine.

Klijenti UniCredita u Bosni i Hercegovini sve do 22.9.2021. godine mogu ostvariti popust od 5% za sve kupovine na turističkoj platformi odmoriubih.ba, ukoliko izvrše uplatu mobilnom aplikacijom (m-ba ili m-bank) ili internet bankarstvom. Također, višednevne pakete za odmor klijenti ove banke mogu platiti na rate sa UniCredit Visa karticama.

Internet platforma odmoriubih.ba jedinstveno je mjesto na internetu na kojem ćete pronaći inspiraciju za putovanja u Bosni i Hercegovini i više od 100 pažljivo biranih ponuda uključujući višednevne aranžmane, jednodnevne ture i različite zanimljive aktivnosti širom BiH.

Provedite nekoliko dana vašeg ljetnog odmora uz prelijepe rijeke i jezera i probajte jednu od brojnih avantura na vodi, istražite stare srednjovjekovne gradove, utvrde i čaršije, doživite bh. planine ljeti i uživajte u čistom zraku dok pješačite ili vozite bicikl stazama kroz prirodu ili se potpuno opustite u jednom od odličnih wellness hotela i turističkih kompleksa sa bazenima i na par dana zaboravite na sve brige. Ukoliko ste ljubitelj odmora na Jadranu, na pravom ste mjestu, atraktivne ponude za hotele u Neumu pronaći ćete upravo na odmoriubih.ba.

Ova moderna turistička internet platforma je „kamen temeljac“ inicijative Odmori u BiH, koja je 7. jula ove godine obilježila prvu godišnjicu postojanja. Inicijativa je nastala kao odgovor na izazove koje je pred bh. turizam donijela pandemija virusa Covid-19, a zamišljena je kao set aktivnosti na razvoju, povezivanju, promociji i prodaji turističke ponude BiH, sa ciljem da bh. turizam svoj potencijal što bolje predstavi domaćem i regionalnom, a potom, kada prilike to budu dopustile, i međunarodnom tržištu.

UniCredit u Bosni i Hercegovini orijentisana je na podršku projektima koji su društveno korisni, afirmiraju domaće vrijednosti i pomažu razvoj privrede.

Za najbolje ponude za odmor u Bosni i Hercegovini i više informacija o ovoj akciji posjetite odmoriubih.ba.

ODMORI NAJBOLJE, GDJE JE SRCU NAJLJEPŠE – ODMORI U BiH!