Ekspertica za seks otkrila kako da žene dožive orgazam jednako često kao i muškarci

Svi smo gledali filmove u kojima se dvoje ljudi seksaju tako da poderu odjeću jedno s drugog i u roku od 30 sekundi oboje dožive orgazam – točno u isto vrijeme.

Ipak, postizanje vrhunca u stvarnom životu zahtijeva malo više posla i malo više vremena od toga.

Stručnjakinja je za News.au otkrila da postoji način da žene dožive orgazam jednako često kao muškarci ako slijede par jednostavnih koraka, prenosi Index.hr.

Sugestivne poruke

“Biti seksi je stanje duha. Istraživanja pokazuju da žene koje svojim partnerima tijekom dana šalju sugestivne SMS poruke ili nose seksi donje rublje imaju veće šanse da dožive orgazam”, rekla je seksualna ekspertica Isiah McKimmie.

Predigra

Jedan od koraka je i duža predigra.

“Jedan od najčešćih razloga zbog kojih se žene bore s postizanjem orgazma je taj što ne troše dovoljno vremena na predigru. Ženska tijela prolaze kroz složene promjene kako bi se pripremila za seks. Te nam promjene pomažu izbjeći bol i povećati zadovoljstvo i traju najmanje 15 minuta”, dodala je ekspertica.

Dobitna kombinacija

Na kraju McKimmie predlaže kombinaciju tri poteza za postizanje nikad boljeg vrhunca.

“Istraživanje je otkrilo da kada se tijekom predigre uključe oralni seks, stimulacija genitalija i ljubljenje, šanse za postizanje orgazma dodatno se povećavaju”, otkrila je.

(TIP/Foto: Ilustracija: 123rf)