Ovi su horoskopski znakovi savršeni za vas (očekuj: puno ljubavi, još više seksa i uspjehe kojima ništa ne može stati na put)

Imate li vas dvoje sve što je potrebno da zavladate svijetom?

Ovan: strijelac i blizanci!

Oba znaka baš pooput ovna trebaju pozamašnu količinu osobnog prostora i slobode. Vatreni ovnovi dovoljno su ludi i otkačeni da uvijek pronađu neki novi način kako strijelce i blizance držati zabavljenima. A sam Bog zna da nitko neće lakše i bez manje grižnje savjesti iskočiti iz kolsjeka učmale i nedovoljno dinamične veze kao što će to učiniti ova dva znaka.

Bik: rak i jarac!

Baš poput bika, raku paše polagani tempo napretka, jednako kao što oba znaka mrze iznenađenja i vole biti na sigurnom terenu na kojem se osjećaju kao kod kuće. S druge strane, jarac će imati puno razumijevanja za bikov poprilično ukalupljen način razmišljanja,  a s istom će mjerom poštivati bikovu radnu etiku i odlučnost.

Blizanci: ovan i vodenjak!

I blizance i ovnove krasi djetinji, optimistični i pomalo naivan duh zbog čega su zaljubljeni u beskonačno igranje igrica jedno s drugim. Upravo iz tog razloga njihova će veza od prve do zadnje minute biti ispunjena zabavom i smijehom zbog kojih nikada neće poželjeti drugog partnera. Vodenjaci su pak izrazito privlačni blizancima uglavnom iz razloga što su toliko jedinstveni i drugačiji da je blizancima uvijek jednako zanimljivo čeprkati po njihovim mislima. Dobra stvar je i što vodenjaci odlično slušaju budući da, blizanci, jelte, jaaaaaako vole pričati.

Rak: škorpion i djevica!

Rakovi i škorpioni najbolja su moguća kombinacija od svih mogućih horoskopskih kombinacija koje postoje. Od svih znakova imaju najviše emocionalne dubine zbog čega teže ka ljubavi koja prožima cijelim duhom i tijelom i apsolutnoj posvećenosti jedno drugom. Ako vam je pak svemir udijelio djevicu, bez brige, ona će cijeniti svaki mogući način na koji će joj rak posvećivati pažnju dok će se rak rastapati od djevičine brižnosti.

Lav: vaga i vodenjak!

Nitko nije toliko u stanju gladiti lavov ego kao što će to činiti jedna vaga, i dok lav živi od toga, odlično je što vagi to pruža jako puno zadovoljstva. Vage su k tome odlične za rad u paru, dok su lavovi kraljevi kreativnosti kojima nikada neće ponestati dobrih ideja. Kada su vodenjaci u pitanju, teško je odlučiti se tko je prokleto tvrdoglaviji – upuste li se u dvoboj, bit će to beskrajan sukob nezaustavljive sile (vatrenog lava) s jedne i nepomičnog objekta (vodenjaka, odlučnog u namjeri da uvijek bude u pravu) s druge strane. Ali će zato kada se nađu na istoj strani biti nezaustavljivi.

Djevica: rak i jarac!

Žestoko sarkastične i uvijek kritički raspoložene djevice rado će stati u obranu svog raka kad god je to potrebno, a rak će potrebitoj djevici pružiti svu moguću pažnju svijeta. Jarci su pak baš poput djevica izrazito fokusirani na uspjeh, a pogotovo kada je karijera u pitanju. Dok će perfekcionistički nastrojena djevica uvijek voditi računa da je svaki jarčev projekt doveden do savršenstva, jarac će jednako neumorno poticati djevicu na osobni rast i napredak.

Vaga: lav i bik!

Odlučnost i samouvjerenost lava pogurat će neodlučne vage u pravom smjeru. Isto tako, vage otvorenih vidika rado će ponuditi lavu nekoliko prespektiva za rješavanje svakog mogućeg problema. Vage i bikovi na prvu možda nemaju puno toga zajedničkog, ali i jednim i drugim upravlja Venera – planet ljubavi, ljepote i užitaka. Razigrane vage uvijek će naći načina da bikove izvuku iz kuće i odlično se zabave, dok će bikovi uvijek poticati vage na hrabro hvatanje u koštac sa svim izazovima, pružajući im svo potrebno samopouzdanje.

Škorpion: rak i djevica!

Već smo objasnili zašto su rak i škorpion idealna kombinacija i tu ne treba puno duljiti. NJih dvoje su jednostavno match made in heaven. Kada je odnos s djevicom u pitanju, škorpioni se neće otvoriti prema nekome niti 1% sve dok nisu apsolutno sigurni da je netko ozbiljno zainteresiran za njih i baš zbog toga im djevice odlično odgovaraju jer su u stanju dati 200% sebe i energije osobi s kojom su u vezi.

Strijelac: ovan i blizanci!

I strijelci i ovnovi zabavni su, natjecateljski nastrojeni i spontani i uvijek će pronaći načina da se odlično zabave, zajedno. Strijelcima je potrebno jako puno zraka, a nitko to neće shvaćati toliko dobro kao što je to slučaj s neovisnim ovnovima. Blizanci su također dobar spoj jer su i jedni i drugi po prirodi jako znatiželjni i vole učiti nešto novo, a k tome i jedni i drugi obožavaju saaatima razgovarati o stvarima koje nikome drugome neće biti toliko zanimljive, ali će zato opasno boostati kemiju između njih dvoje.

Jarac: djevica i bik!

Jarci i djevice odličan su spoj jer su oboje izrazito marljivi, odani i spremni svom partneru pružiti svu moguću potporu ovog svijeta. I jedan i drugi imaju visoka očekivanja od svojih partnera, ali isto tako uživaju pomažući im na putu da te ciljeve i postignu. Jarac je itekako usmjeren na svoja postignuća (on želi savršenu vezu sa savršenim partnerom), a bik je jedan od rijetkih znakova koji je dovoljno uporan, odlučan i marljiv da ne odustane sve dok to ne postigne.

Vodenjak: vaga i lav!

I vage i vodenjaci izraziti su intelektualci, druželjubivi i ektrovertirani i zaljubljeni u veze. Njihovu vezu krasit će inteligentan i britak humor i općenito kvalitetno ispunjeno vrijeme koje podrazumijeva bilo kakav društveni angažman. Uvijek pažnje željne lavove ozbiljno će pogađati nedostatak pažnje i veličanja njegovog veličanstva od strane super objektivnog i humanitarno najnastrojenijeg vodenjaka. S druge pak strane, baš zato što su vodenjaci toliki humanitarci i vole ljude, u stanju su skinuti zvijezde s neba svojim partnerima i pobrinuti se da njihov partner uvijek osjeća ljubav i podršku, a što lavovima itekako godi.

Ribe: rak i jarac!

Rakovi i ribe shvaćaju jedno drugo i bez puno riječi na jednoj dubljoj, emotivnoj, intuitivnoj razini pa je potencijal veze između ova dva partner beskonačan. Jarci pak nisu osobito emotivni, ali ako postoji netko tko je sposoban izvući nježnost iz njih, onda su to ribe. S druge strane, ne postoji nitko tko ribe ‘uvijek s glavom u oblacima’ i u svom vlastitom sanjarskom svijetu može lakše prizemljiti i usmjeriti ka napretku i cilju kao što to može jarac.

(TIP/Izvor: Cosmopolitan.hr)