Pronađite pravu ljubav po kineskom horoskopu: Otkrijte koji znak je vaša srodna duša

Dobro otvorite oči, jer prava ljubav je možda blizu vas! Kineski horoskop jednako dobro može odrediti koji znakovi vam u ljubavi najbolje odgovaraju kao i zapadni horoskop…

Kada koristimo snagu lunarnog kalendara, možemo dublje zaroniti u svoje osjećaje i dobiti bolji uvid u svoj ljubavni život. Dakle, kada tražite način da vratite iskru u svoj ljubavni život, proučite kinesku astrologiju.

Baš kao i u zapadnom Zodijaku, i onaj  kineski ima ljubavnu kompatibilnost. Na isti način na koji su Vaga i Vodenjak kompatibilni, isto tako mogu biti kompatibilni i znakovi kineskog horoskopa.

U nastavku saznajte više o svom kineskom horoskopskom znaku i kako možete poboljšati svoj ljubavni život mudrošću istočne astrologije.

1. Štakor

Najkompatibilniji su s ostalim članovima Prvog trigona (trigoni su dobre astralne kombinacije znakova u kineskom horoskopu), a to su Zmaj i Majmun. Također se slažu s onima kojima su Zmaj i Majmun u podznaku.

Štakori su vrlo pronicljivi, tako da on i njegov partner uvijek moraju biti iskreni jedan prema drugome. Temeljni ključ poboljšanja vašeg ljubavnog života je da budete otvoreni i iskreni prema onome što mislite i osjećate, bez obzira koliko se to u tom trenutku činilo nelagodno.

 

2. Vol

Najkompatibilniji su s ostalim znakovima iz Drugog trigona, a to su Zmija i Pijetao. Također se slažu s onima koji imaju Zmiju i Pijetla u podznaku. Inače, volovi su vrijedni i marljivi i odgovara im kada imaju uz sebe nekoga tko poštuje njihove ambicije. Istodobno im je važno da se njihov partner ne boji reći kad misli da griješe.

Međusobno poštovanje neophodno je u njihovom ljubavnom životu. A ako toga nema, važno je razgovarati o svojim potrebama i željama sa svojim partnerom i postaviti osnovna pravila.

3. Tigar

Najkompatibilniji su s ostalim članovima Trećeg trigona, konjem i psom. Također se slažu s onima koji imaju Konja i Psa u podznaku. Tigar je avanturistički i smjeli znak. Potreban im je partner koji ih je spreman pratiti u avanturama i poštivati ​​njihovu slobodu. Ne vole partnere koji su kao priljepci.

Istodobno, Tigrovi mogu biti ljubomorni i posesivni. Bitno im je da im partner može smiriti njihove strahove i da pazi na njihove potrebe. Poboljšanje njihovog ljubavnog života ponekad može zahtijevati strpljenje i introspekciju. Važno je da su iskreni prema sebi i prepoznaju vlastite nedostatke.

4. Zec

Najkompatibilniji su s ostalim članovima Četvrtog trigona, Kozom i Svinjom. Također se slažu s onima kojima su Jarac i Svinja u podznaku. Zec želi miran život. Ne zanima ih ništa nepredvidivo, a previše zahtjevan ili težak partner ih iscrpljuje.

Za sretan ljubavni život važno je da njihov partner dijeli njihov san i viziju sretnog doma jer se žele skrasiti. Sukob je za njihov jedno veliko ‘ne’, pa je važno da imaju nekoga tko može sporazumno riješiti stvari.

5. Zmaj

Najkompatibilniji je s ostalim članovima Četvrtog trigona, Štakorom i Majmunom. Također se slaže s onima kojima su znakovi Štakora i Majmuna u podznaku. Zmaj je moćan i jak znak koji zahtijeva jednako jakog partnera. Teško im je poštovati nekoga tko je previše nježan, a uzajamno poštovanje im je važna komponenta u vezi.

Da bi poboljšali svoj ljubavni život, moraju pronaći vremena za svog partnera. Ne smiju biti u pokretu cijelo vrijeme! Na primjer, bilo bi dobro kada bi organizirali vikende ili romantične večere samo za sebe i svojeg partnera te tako održali onu iskru u vezi, prenosi 24sata.hr.

6. Zmija

Najkompatibilnija je s ostalim članovima Drugog trigona, Volom i Pijetlom. Također se slaže s onima kojima su Vol i Pijetao u podznaku. Zmija je inteligentni, a ponekad i tajnoviti znak. Cijeni svoj prostor i privatnost, a važno joj je imati partnera koji to razumije. Ona želi uzajamno poštovanje.

Ako osjeti da ih partner u vezi guši, vjerojatno će se povući. Također, otvorenost prema osjećajima je najbolji način da ojača svoju vezu s drugom osobom.

7. Konj

Najkompatibilniji je s ostalim članovima Trećeg trigona, Tigrom i Psom. Također se slaže s onima koji imaju Tigra i Psa u podznaku.

Konj kao znak voli slobodu i neovisnost. Potreban im je netko tko je jednako neovisan kao i oni. Treba im netko tko će im stati uz bok i kao ljubavnik i kao saveznik.

No, oni ponekad trebaju svoj prostor, pa im je važno imati nekoga tko to razumije. Da bi poboljšali svoj ljubavni život, treba imati na umu i tuđe osjećaje. Ironično, iako cijene timski rad, ponekad mogu raditi stvari na svoju ruku bez savjetovanja sa svojim partnerom. Komunikacija im je važan aspekt odnosa.

8. Koza

Najkompatibilnija je s ostalim članovima Četvrtog trigona, Zecom i Svinjom. Također se slaže s onima kojima su znakovi Zeca i Svinje u podznaku.

Koza je kreativno i sanjarski nastrojena. Stoga treba biti s nekim tko razumije i poštuje njenu kreativnu stranu. Istodobno, odgovara joj biti s nekim tko je prizemljen. Poboljšanje njenog ljubavnog života uključuje uočavanje vlastitih i partnerovih nedostataka, a otvoreni razgovor o manama dovodi do snažnijeg odnosa.

9. Majmun

Najkompatibilniji je s ostalim članovima Prvog trigona, Štakorom i Zmajem. Također se slažete s onima koji imaju Štakora i Zmaja u podznaku.

Ovo je inteligentni i pametni znak. Važno im je biti s nekim tko će im odgovarati na intelektualnoj i mentalnoj razini, ili će vam brzo postati dosadno. Da bi poboljšali svoj odnos, važno je imati na umu utjecaj svojih riječi na druge; jer ponekad mogu nenamjerno povrijediti druge. Trebaju biti otvoreni za tuđa mišljenja i vrijednosti. Važno je da budu iskreni i o svojim potrebama razgovaraju s partnerom. Iskrena komunikacija pomoći će im da izgrade snažnu vezu.

10. Pijetao

Najkompatibilniji je s ostalim članovima Drugog trigona, Volom i Zmijom. Također se slažu s onima koji imaju Vola i Zmiju u podznaku.

Pijetao je pragmatični i otvoreni znak. Vjeruje u svoja mišljenja i potičete druge da vjeruju u njih. No, ponekad može biti malo prenagao sa svojim mišljenjima. Za sretnu vezu treba se pobrinuti da svi iskažu svoje mišljenje. Drugi će biti ogorčeni ako im ne dozvolite da se izraze. Zao je kompromis ključan za pozitivan i ispunjen odnos.

11. Pas

Pas je najkompatibilniji s ostalim članovima Trećeg trigona, Tigrom i Konjem. Također se slaže s onima koji imaju Tigra i Konja u podznaku. Glavna karakteristika Psa je odanost. Kada Pas pronađe onog pravog, ostat će s njim bez obzira na sve. Međutim, ponekad možete biti neodlučan ili skloni pretjeranoj brizi. Za sretnu vezu bitno je da je s nekim tko smiruje njihove strahove i ne igra se s njihovim mislima.

Za uspješnu vezu im je ključna otvorena i iskrena komunikacija. Možda se Pas ponekad suzdrži pa ne kaže ono što misli, ali što je više iskrenosti u njihovoj vezi, to će ona postati jača.

12. Svinja

Najkompatibilnija je s ostalim članovima Četvrtog trigona, Zecom i Kozom. Također se slaže onima koji imaju Zeca i Jarca u podznaku. Svinja je inače dobrodušna i draga. Ona uživa u udobnosti svog partnera i cijeni ga kao svog ljubavnika. Sretna veza za nju nije ona ispunjena dramom i sukobima. Želi nekoga tko razumije njenu želju za mirom i tišinom i treba joj partner koji ju motivira i tjera na poboljšanje, piše Astrology Answers.

(TIP/Foto:Dreamstime)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.