Njima je seks uvijek na pameti: 2 najnapaljenija znaka Zodijaka

Ako ne možete prestati razmišljati o seksu, možda je to zbog vašeg horoskopskog znaka. Ova dva znaka Zodijaka uvijek su raspoložena za akciju u krevetu…

Škorpion

Nikome nije iznenađenje što je ovaj strastveni vodeni znak na vrhu popisa najnapaljenijih. Iako su jako nepovjerljivi i sumnjičavi, jednom kada Škorpion odluči da ste odani i vrijedni povjerenja, pokazat će vam svoju divlju stranu.

Njihova poznata strastvenost i prezir prema uobičajenom osigurat će da vam ljubavni život nikada neće biti dosadan. Seks im je stalno na pameti pa očekujte da će vam slati seksi poruke cijeli dan, pratiti novosti u svijetu seksualnih igračaka i biti spremni na eksperimentiranje s pozama. S njima nema ‘običnog’ seksa, prenosi 24sata.hr.

Ovan

Njima vlada Mars, planet koji je zadužen za seksualni nagon i stoga ne čudi što se i Ovan našao na ovoj listi. Jako su energični i vole riskirati pa s njima uvijek budite spremni na spontanost. Govorimo o seksu u avionu, pipanju u kinu pa čak i uživanju u tjelesnim strastima na skrovitom mjestu u parku.

Poznati su i po svojem oštrom umu te su majstori dvosmislenih insinuacija pa od njih možete očekivati pozive na akciju u savršeno neprimjerenim trenucima.

Za razliku od Škorpiona, kojima treba emocionalna povezanost s njihovim seksualnim partnerima, Ovnovi su jako neovisni i bez problema će imati listu ‘prijatelja s povlasticama’, ili uživati u seksu na jednu noć čak i ako nema romantične poveznice, piše Purewow.

(TIP/Foto: Instagram)