Četvrti Meet-up u BIT Centru: BURNOUT

Kako su i najavili iz BIT Centra nastavljaju sa organizacijom događaja koji omogučavaju svim zainteresiranim da saznaju nešto novo, unaprijede svoje vještine i prošire svoj krug kontakata koji će vam olakšati vaše poslovne korake.

U utorak, 18.05.2021. godine u 13 sati u BIT  Centru(Trg slobode 16), gost prof.dr Elvis Vardo će svim zainteresiranim, a koji se na vrijeme prijave, govoriti  o BURNOUT-u.

Nastojat ćemo zajedno naučiti kako ga prepoznati i reagirati na vrijeme, te kako da upravljajmo situacijom da bi naša poslovna, lična, društvena produktivnost izdržala sve ono što stresne situacije donose, kažu organizatori.

Preživjeli ste početak radne sedmice i pitate se kako dalje ?

Osjećate kao da sve više radite, učite, razvijate ideje,  a sve je manje rezultata ?

Prvi korak prema rješenju je prijava na http://bitly.com/codehubtuzla

Kao i sve aktivnosti i ova je beplatna  (broj učesnika je ograničen)

Jedna od poruka prošlog Meetup-a bila je o važnosti umrežavanja. Možda je ovo prilika da započnete sa širenjem svojih kontakta i naučite nešto novo o ovoj vrlo aktuelnoj temi.

BIT Centar zajedno s partnerima iz Mostara, Nikšića i Zadra implementira projekt 2CODE koji se provodi u sklopu Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.-2020. Glavni cilj projekta je unapređenje poduzetničkog okruženja u prekograničnom području kroz razvoj poslovne infrastrukture i usluga podrške inovativnim poduzetničkim idejama.

(TIP)