Nedostaje im iskrenosti: Četiri horoskopska znaka koji su najveći ‘lažnjaci’ i ‘fejkeri’

Nekim znakovima Zodijaka urođeno je da žive u skladu sa svojim principima, ali postoje četiri znaka koji imaju dvostruka mjerila i često zagovaraju jednu stvar dok sami čine upravo suprotno…

Blizanci

Oni su preambiciozni da bi dopustili moralu i njihovim životnim vrijednostima da im stanu na put do uspjeha. Nemaju nikakvih problema s gaženjem svojih ideala kako bi što lakše i brže došli do cilja.

Dvolični su, lažljivi i pasivno-agresivni. Osim toga, bez problema će nekome ‘zabiti nož u leđa’ i iznevjeriti povjerenje. prenosi 24sata.hr.

Škorpion

On ne vjeruju u davanje druge šanse drugima i ne mogu oprostiti i zaboraviti. Kada neko iznevjeri njihovo povjerenje, oni mu zatvaraju sva vrata.

No kada oni nekoga izdaju, očekuju da im se oprosti i shvati njihova strana priče.

Strijelac

Njih često nazivaju dvoličnima jer su predragi i preobzirni da bi nekome svjesno slomili srce. Osim toga, rijetko drže do svojih principa i lako ih ignoriraju kada im to odgovara.

Vodenjak

Oni za svakoga imaju smiješak i prave se da brinu o svačijim osjećajima, ali duboko u sebi zapravo osuđuju i procjenjuju sve koje poznaju.

Trude se ostaviti dojam kako su opušteni, dragi i da sve prihvaćaju upravo takve kakvi jesu, ali to je samo fasada kojom skrivaju svoju osuđujuću i kritičnu narav, piše Pinkvilla.

(TIP/Foto: Dreamstime)