Video: Šta se događa kada imate više ambicija od vozačkih vještina

Vlasnik Dodge Challengera u SAD-u nedavno je na teži način otkrio što se događa kada imate više ambicija od vozačkih vještina.

Ovaj je video snimljen na nedavnom susretu automobila koji se, čini se, održao u Los Angelesu krajem marta. Prikazani su razni automobili različitih performansi koji rade „donuts“ i „burnouts“, a za razliku od niza drugih incidenata koje smo vidjeli, ovaj put nije pao Ford Mustang, već jedan od glavnih suparnika.

Može se vidjeti Dodge Challenger kako spaljuje gume na parkiralištu, a zatim pokušava napraviti krafnu kada vozač izgubi kontrolu i frontalno se zabije u betonsku podlogu svjetiljke na parkingu. Prizor čini još zastrašujućim činjenicom da je na toj betonskoj podlozi stajao mladić koji je u posljednji trenutak skočio, izbjegavajući tako da ga automobil udari.

Iako Dodge nije putovao naročito brzo u trenutku kada je udario u betonski stupac svjetiljke, pretrpio je prilično veliku štetu. Zapravo, jedan od farova je eksplodirao pri udaru, dok su branik i maska ​​također polomljeni i otpali.

(TIP/Izvor: federalna.ba/Foto: carscoops.com)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.