Tragedija u Tuzli: Starica izgorila u požaru

Osamdesetpetogodišnja žena inicijala Ć.B. izgorjela je u požaru koji je u utorak  izbio na niskom rastinju u naselju Đape u Tuzli.

Portparolka Uprave policije MUP TK Amra Kapidžić je izjavila da je oko 13.30 sati Policijska stanica Centar obavještena od dežurnog službenika Profesionalne vatrogasne brigade Tuzla da je u naselju Đape došlo do izbijanja požara niskog rastinja, koji je lokalizovan.

– Tom prilikom na mjestu događaja je zatečeno poluugljenisano beživotno tijelo nepoznate ženske osobe. Smrt je konstatovao ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Tuzli, rekla je Kapidžić.

Kako su rekli iz Profesionalne vatrogasne brigade u Tuzli, Ć.B. je vatru zapalila čisteći njivu, a potom je najvjerovatnije pala u nesvijest usljed udisanja dima, nakon čega ju je zahvatio požar.

O događaju je obavješten tužilac, a uviđaj su obavili službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla uz prisustvo inspektora protivpožarne zaštite, prenosi ATV.

(TIP/Foto: Ilustracija)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Одни проблемы. [url=https://apps.rustore.ru/app/com.leonru.mobile5]Приложение леон ошибка[/url] и с чем связана данная проблема я не знаю. Но лучше поискать другой источник для…

  2. Одни проблемы. [url=https://apps.rustore.ru/app/com.leonru.mobile5]Леон не работает приложение[/url] и с чем связана данная проблема я не знаю. Но лучше поискать другой источник…

  3. Доброго! White Queen, талантливая и экстравагантная певица, порадовала своих поклонников новым треком "БАС", который стал настоящим хитом в мире танцевальной…