Krajina zavijena u crno: Tragično ugašeni životi 20-godišnjaka

Auto je udarilo u grtalicu za čišćenje snijega, a od siline udarca su dvije osobe smrtno stradale, dok je jedna teško povrijeđena i prebačena u Kantonalnu bolnicu Bihać…

Poznat je identitet nastradalih u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 18:15 sati dogodila u naselju Šepići kod Cazina, između benzinske pume „Rez“ i trgovačkog centra „Kort“.

Auto je udarilo u grtalicu za čišćenje snijega, a od siline udarca su dvije osobe smrtno stradale, dok je jedna teško povrijeđena i prebačena u Kantonalnu bolnicu Bihać.

Prema riječima svjedoka iz obližnjih kuća radilo se silnom i glasnom udaru kojeg su čuli u svojim kućama.

Kako se nezvanično navodi poginuli su dvadesetogodišnjaci Armin Čajić i Tarik Pandžić. Oni su se vraćali sa rekreacije kada je došlo do stravičnog udesa.

Vršnjaci nastradalih su u šoku i tuguju za mladićima, a putem društvenih mreža se opraštaju od prijatelja, piše Oslobođenje.

-Sa velikom tugom i bolom obavještavamo naše učenike i ostalu javnost da su danas u teškoj saobraćajnoj nesreći život izgubili Pandžić Tarik i Čajić Armin. Tarik je bio učenik četvrtog razreda građevinskog tehničara naše Škole, a Armin je skorašnji svršenik naše Škole. Molimo Boga dragog da Tariku i Arminu podari ljepote dženneta a njihovim porodicama beskrajni sabur u ovim teškim trenucima. AMIN, napisao je direktor JU “II srednje škole” Cazin, ispred cijelog koletiva.

(TIP)