Nemojte ulaziti u brak ako vam intuicija ukazuje na ove stvari

Vjenčajte se s osobom za koju možete reći više dobrih nego loših stvari, s čijim manama možete živjeti i budite iskreni prema sebi. Najvažnije je da ne ‘srljate’ nego dobro razmislite prije nego što kažete ‘Uzimam’…

Ljudi koji se razvedu gotovo uvijek kažu da su znali da nisu ni trebali ulaziti u brak, ali onda se postavlja pitanje ako su znali zašto su ipak pristali.

Lynne Meredith Golodner, stručnjakinja za odnose s javnošću, poduzetnica i autorica osam knjiga, je iz svog iskustva podijelila šest sigurnih znakova kada definitivno ne biste trebali reći ‘Uzimam’.

1. Mislite da vaš partner često izgleda ‘neuredno’

Kako se osoba odnosi prema sebi, ima puno veze s tim i kako je drugi vide. Hoda li po gradu u neurednoj ili zgužvanoj odjeći ili izgleda uredno i pristojno? Recite da ovom zadnjem, a preispitajte prvi dio, jer se često iza neuredne pojave krije i neuredna duša.

2. Primijetili ste da nije ‘sposoban’

Pregled cijele veze i proučavanje osobe najvažnije je za uspjeh u vezi. Zaboravite mit o filmskoj ljubavi. Ljubav u stvarnom životu treba ocjenjivanje otvorenih očiju, prenosi 24sata.hr.

Budite iskreni prema sebi i zapitajte se može li vaš partner zadržati posao ili je li u prošlosti imao uspješne, duge veze? Ako je odgovor na jedno ili oba ova pitanja ne, možda ćete htjeti napraviti korak unatrag.

3. Niste zadovoljni sami sobom

Ako niste zadovoljni i sretni sami sa sobom  vjenčanje s nekim samo da ostvarite nije rješenje.

4. Niste seksualno kompatibilni

Kemija u spavaćoj sobi ima puno veze s tim koliko dobro komunicirate i može utjecati na vaš odnos. Ako energije nema, vjerojatno je neće biti ni kad se djeca, računi i drugi životni izazovi stanu između vas.

5. Osjećate kao da vaša veza prebrzo napreduje

Ne žurite u brak. Dajte svojoj vezi vremena ako želite da ona izdrži test vremena. Dobro upoznajte svog partnera prije nego se odlučite kročiti u brak.

6. Vaše se zaruke ili brak čine kao nečiji drugi izbor

Brak nije mala stvar. Ne dopustite da vas mišljenje neke bliske osobe natjera ili požuri da prihvatite brak. Prije toga dobro razmislite i upoznajte svog partnera ili partnericu.

Vjenčajte se s osobom za koju možete reći više dobrih stvari nego loših, s čijim manama možete živjeti i budite iskreni prema sebi, piše Your Tango.

(TIP/Foto:  Fotolia)