Foto: Proljeće 2021. donosi nam nove make up trendove i ne možemo odlučiti koji nam je bolji!

Spremite svoje nude palete natrag u ladicu. Ove sezone nosimo boje!

Iako nam vremenske prilike nalažu da ćemo se do proljeća ipak morati strpjeti još neko vrijeme, svijet mode već odavno diktira trendove za novu šarenu proljetnu sezonu. U skladu s time, make up scena cvijeta inspiracijom i opsjednuti smo!

Od šarenih eye linera do neodoljivih cirkona, budućnost izgleda baš onako kako smo ju zamišljali i to na najbolji mogući način. Pa, uz puno truda i ograničavanja, donosimo 8 neodoljivih trendova s kojima slobodno možete početi već danas. Mi nećemo osuđivati.

1. Šarene trepavice

Kao da su ponovno 80-e, odvažni i šareni lookovi nalažu da ništa šminke nije previše šminke ako to radimo s ukusom. Pa, čak i ako niste vješti s nanošenjem sjenila, ovog vam proljeća nitko neće stajati na putu ako make up nadoknadite jednom ili više maskara u boji.

2. Zlato na kapcima

Ne, još se uvijek nismo oporavili od zamamnog rođendanskog looka Gigi Hadid sada već davne 2018. Iako je nepotrebno govoriti kako je zlato *uvijek* u modi, 2021. je čvrsto odlučila kako nam ne treba posebna prilika kako bi izvadili bočicu s omiljenim šljokicama.

Sve u tonu

Baš poput mode, monokromatski lookovi trend su kojega sve češće viđamo u make upu i vjerujte nam, on je sve samo ne dosadan. Budite odvažni i nemojte varati s nude nijansama!

Nijanse dijamanata

Kao još jedan iskok iz klasičnog, čini se kako smo i konačno spremni priznati da baš jako volimo dragulje na licu i to ne samo na festivalima. 2021. kaže samo naprijed!

Smaragdni smokey eye

Iako imamo previše zabavnih paleta da bismo se ograničavali na sivu i crnu, to ne znači da ne volimo dobar stari smokey eye, a posebno s bojama koje vrište proljeće.

Eyeliner u bojama

Za savršeni moderni mačkasti pogled, odaberite plavu, ljubičastu, ružičastu, žutu ili zelenu! Zapravo, odaberite bilo koju boju jer ovo proljeće donosi sve samo ne ograničavanje na “normalno”.

Suncem obasjani

Čak i kad to zapravo i nije baš tako! Naime, ni ove se godine ne namjeravamo odvojiti od omiljenih highlightera. Štoviše, prirodni i svježi make up lookovi izgledaju još bolje onda kad su ispunjeni sitnim česticama sunca na obrazima.

Pudraste nijanse

Iako se ciljano odmičemo od hladnih smeđih tonova, apsolutno ne hejtamo prirodan i nude izgled, a posebno u svježim i odmornim tonovima breskve.

(TIP/Izvor: Cosmopolitan.hr/Autorica: Sara Schmidt/Foto: Instagram)