Nokti koji će biti u trendu 2021.

Zakoračili smo u novu godinu što znači da je vrijeme da isprobamo nove trendove. Ako ne znate kakve nokte ćete napraviti za vas imamo 7 ideja koje zadovoljavaju sve ukuse…

Službeno smo u 2021. godini, što znači da je vrijeme za isprobavanje novih trendova i odbacivanje starih. Na Instagramu možete pronaći nove dizajne i trendove koji će se ove godine nositi na noktima. Od neonskog leopard printa do višebojne francuske manikure, ovo su sedam najboljih trendova koje morate proučiti.

1. Crno i bijelo

Koliko je šik ovaj crno-bijeli dizajn noktiju? Trebat će vam tanka četkica koja je nužna za stvaranje preciznih, ultrafinih linija, crni lak i bijeli lak za nokte kako biste napravili kod kuće ovaj izgled.

2. Smeđi lak za nokte

Bogata, čokoladno smeđa je neutralna boja noktiju koja vam treba u vašem životu. Ne samo da je u trendu za 2021. godinu, već izgleda prekrasno na svim tonovima kože. Koristite je za bojanje vrhova noktiju i za cijeli nokat. Možete ju kombinirati kao na fotografiji.

3. Zelena u svim nijansama

Prvo nalakirajte bazu, a zatim upotrijebite pet različitih nijansi zelenog laka i obojite svaki vrh nokta u drugu boju.

4. Različit dizajn

Da biste dobili sličan izgled kao na ovoj fotografiji, upotrijebite nekoliko različitih lakova neutralne boje kako biste dizajnirali svaki nokat u sličnim nijansama. Koristite se različitim dizajnima.

5. Geometrijski dizajn

Maksimalistički dizajn noktiju, poput ove manikure s geometrijskom tematikom, biti će popularan u 2021. godini. Pripremite nekoliko lakova šarenih boja poput zelene, crvene, žute i pomoću njih crtajte. Sve to prelakirajte prozirnim lakom i spremni ste, prenosi 24sata.hr.

6. Leopard print

Teško je ne biti opsjednut ovim neonskim trendom leopard printa. Trebat će vam set četkica za crtanje i nekoliko različitih nijansi neonskih lakova kako biste stvorili ove šarene točke.

7. Manikura s konfetima

Ovaj slatki dizajn noktiju nadahnut konfetama u osnovi vrišti ‘Spremna sam za zabavu’. Da biste isprobali ovaj trend, obojite nokte u prozirni neutralni lak, a zatim pomoću četkica na svaki nokat dodajte mrlje nalik na konfete. Koristite se šarenim bojama, piše Cosmopolitan.

(TIP/Foto: Instagram)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.