Koliko vam je partner vjeran? To može otkriti njegov horoskop

Monogamija zapisna u zvijezdama: Vage nisu osobito sklone odanosti te je za njih najvjerojatnije da će prevariti partnera, a slično je i s Blizancima. Na čuđenje mnogih, jedan od najvjernijih znakova je partner Škorpion…

Web stranica za izvanbračne veze Ilicit Encounters analizirala je podatke njihovih članova i otkrila da su nelojalne Vage na prvom mjestu preljubnika, a slijede ih Blizanci i Jarčevi. Na mjestu najvjernijih se našao Škorpion.

U sklopu ankete, žene Vage i Blizanci podijelile su svoje razloge zbog kojih su se upustile u izvanbračne odnose – uključujući ‘potrebu za više seksa’ i jednostavnog osjećaja da je ‘raznolikost važna u životu’, prenosi Daily Mail.

Zašto su neki znakovi skloniji varanju?

Prema anketi, ovo je učestalost preljubnika po horoskopskim znakovima te vjerojatnost da će varati u monogamnom odnosu:

 1. Vaga 16%
 2. Blizanci 14%
 3. Jarac 12%
 4. Bik 11%
 5. Rak 9%
 6. Lav 8%
 7. Djevica 8%
 8. Ribe 6%
 9. Ovan 5%
 10. Strijelac 4%
 11. Vodenjak 4%
 12. Škorpion 3%

Stručnjakinja za seks i odnose na IllicitEncounters.com, Jessica Leoni, ističe kako su Vage ‘društveni leptiri’ koji će brzo potražiti potvrdu negdje drugdje, dok se za Blizance smatra da se boje predanosti. U međuvremenu, Škorpioni su ‘strastveni i ustrajni’, što znači da su odlučni u vezi uspostaviti odnos, varajući samo u krajnjem slučaju.

Vage

Leoni kaže da nije ni čudo što su uzbudljive Vage najnevjernije svojim supružnicima. Zračni znakovi postaju lako zaljubljeni u ljude i vjerojatno će krenuti u puno brzih veza.  Ako je Vaga udana za nekoga tko nije uvijek dostupan – sasvim je prirodno da traže potvrdu, pažnju i društvo negdje drugdje.

Blizanci

Oni vole avanturu i lako im sve dosadi, što znači da je manje vjerojatno da će se posvetiti samo jednoj osobi. Zračni znak fleksibilan je i otvorenog uma i često se muči s odanošću jednom partneru pa čak i kad je zaljubljen. Poznati su po tome što imaju dvije često kontradiktorne ličnosti – i iako vole druženje, plaše se predanosti.

Jarac

Iako su Jarčevi prizemljeni i skloni su pažljivom razmatranju svih svojih odluka, mogu se upustiti u afere kao sredstvo za oslobađanje od svog stresnog svakodnevnog života. Iako su razumni, Jarčevi su također vrlo ambiciozni i poznati po tome što su radoholičari, a afera bi mogla biti samo olakšanje stresa koje traže u svakodnevnoj gužvi.’

Bik

Poznati po svojoj ljubavi prema koketiranju, zajedno s intenzivnom ambicijom za koju Jessica predviđa da bi zemaljski znak mogao imati osjećaj ‘prava’ na drugu vezu. Oni traže veliko zadovoljstvo, u potrazi su za finim stvarima u životu. Bik može smatrati da ima pravo na aferu kao sredstvo za zadovoljenje potrebe za bilo čim što im nedostaje od supružnika.

Rak

Vodeni znak Rak ima tendenciju biti brižan u vezi i vrlo zaštitnički nastrojen prema svom partneru, međutim nedostatak podrške u vezi mogao bi dovesti do toga da utjehu potraže drugdje. U srži je vrlo miran, privržen i voli se brinuti za druge. Rak će vjerojatno uložiti puno truda u njihovu opću dobrobit, cijeneći brigu o sebi prije svega, a možda je u potrazi za aferom ako se u svojoj primarnoj vezi osjeća ‘potcijenjeno.’

Lav

Poznati su po svojoj ambicioznosti i potrebi za moći i autoritetom u vezi, tražeći partnere koji ih mogu podržati i pomoći im u postizanju ciljeva. Jessica predviđa da Lavovi koji varaju vjerojatno planiraju pomno svoju vezu kako ih ne bi uhvatili.

– Pretpostavljam da odluka o nevjeri ne bi bila prevrtljiva, već dobro promišljen i proračunat glavni plan povezan s požudom – ističe.

Djevica

Djevice su odani romantični partneri na koje se možete osloniti, vole biti u vezi, ali su i žestoko neovisni i trebaju vrijeme za samoću. Tipični perfekcionisti, Djevice će vjerojatno varati kad im veza ne ide onako dobro kao što su očekivali. Djevica kao zemaljski znak je idealist. Perfekcionizam im ide u prilog u mnogim aspektima života, ali kad veza ne ide onako kako su zamišljali, oni to zaista uzimaju k srcu, pa im ego može biti motivator za varanje.

Ribe

Oni su nježni i predani partneri, no može im biti teško kad njihovi partneri ne razumiju njihove osjećaje. Međutim, kad prevare, vjerojatno to nisu planirali ili pokrenuli oni, a može biti rezultat osjećaja da ih se kod kuće ne čuje. Prirodno su mrvicu sramežljiviji, vjerojatnije će spontano biti nevjerni – i obično ne bi bili prvi koji su pokrenuli nevjeru.

Ovan

Avanturistički i asertivni, Ovan voli biti glavni u vezi i sklon je spontano zaljubiti. Iako je manja vjerojatnost da će varati, on će se okrenuti varanju kad osjeti da njihovi partneri fizički i emocionalno ne mogu pratiti njihove potrebe. Ako bi Ovan bio nevjeran, obično je do frustracije što njihov supružnik nije u stanju fizički ili emocionalno ispuniti njihova očekivanja.

Strijelac

Strijelci su neovisni i vrlo iskreni te često žele riješiti probleme čim dođu u vezu. Ovaj znak vjerojatno neće tražiti aferu ako su nesretni i jednostavno bi prekinuo vezu sa supružnikom ako veza ne bi funkcionirala. Vatreni znak, Strijelac je poznat po tome što je zabavan, optimističan i razigran. Iako uvijek u potrazi za avanturom, vjerojatnije je da će prekinuti vezu s nekim s kim su nezadovoljni, a zatim potražiti aferu.’

Vodenjak

Vodenjacima je potrebna mentalna stimulacija od strane partnera i često im je drago što su prijatelji s partnerom zbog strastvene veze. Malo je vjerojatno da će prevariti, Vodenjaci će se potruditi popraviti pukotine u vezi. Ako je norma nevjera kad ste nesretni u braku, Vodenjaci inzistiraju na suprotnom – ostanite i riješite to, piše 24sata.hr.

Škorpion

Škorpioni su obično tvrdoglavi i odlučni, oni bi radije pokušali učiniti sve da veza funkcionira bez obzira na problem. Jessica kaže: ‘Tražite li odanost? Ne tražite dalje od nepokolebljivog Škorpiona, najvjernijeg zvjezdanog znaka Zodijaka. Vodeni je znak i vrlo su strastveni, asertivni i ustrajni. Odlučni su usrećiti nesretni brak pukom voljom i tvrdoglavošću, a varali bi samo kao krajnje utočište – pa su sigurna oklada za monogamiju.’

(TIP/Foto: Dreamstime)