Ovaj će znak biti najsretniji, ali i najuspješniji 2021.: Imat će sve!

S novom godinom ušli smo i u novu eru astroloških predviđanja, a ovo će razdoblje biti najpovoljnije za one rođene u znaku Vodenjaka, koji bi mogli imati najsretniju godinu do sad…

Ove 2021. godine zvjezdana će sreća biti fokusirana na ‘nositelje vode’, odnosno ljude rođene u zodijačkom znaku Vodenjaka – jedanaestom znaku horoskopa koji vlada od 21. siječnja do 19. veljače, a odgovoran je za prijateljstva i međuljudske odnose. Po prirodi je fiksni, muški, zračni, intelektualno spiritualan znak. Njegov glavni moto je: Ja znam.

Još u prosincu Jupiter i Saturn – planetarni vladari širenja i strukture – zbližili su se više od 400 godina, čineći se jednim kad su se preselili u znak Vodenjaka. Ovo okupljanje je značajno jer govori o tome kako donosimo promjene kao društvo, piše mbg.

Od 1802. godine do ovog nabijenog okupljanja dolazilo je u zemljanim znakovima, čineći naše inovacije utemeljenijima i materijalnima. Ali sada kada je u Vodenjaku, zračnom znaku, nebo bi moglo biti ograničenje za sljedeći val otkrića.

– Filozofski Jupiter otvara nam um, a Saturn stvara strukturu da naše misli postanu opipljivi postupci. I nošeni na krilima oslobođenog Vodenjaka, vjetrovi revolucije bježe – pišu AstroTwins o ovom rijetkom tranzitu.

Sad kad su i Saturn i Jupiter postavljeni u vašem znaku, Vodenjaku, vaša maštovita, avanturistička strana mogla bi se aktivirati kao nikada prije.

– Velike promjene i nove životne strukture kreću prema vama – pišu AstroTwins u svojoj godišnjoj prognozi.

Prognoza za Vodenjaka

Nalazite se u početnom bloku nepisanog poglavlja, Vodenjaku, koji se odjednom osjeća uzbudljivo i neodoljivo. Ovo je godina od izuzetne važnosti za vas, kako u ljubavi, tako i na osobnom polju, ali u poslu. Pozvani ste na veliku promjenu, na način da ćete shvatiti kako po starom više ne ide. Ta osobna promjena donosi velike uvide, a samim time će se mijenjati i vaši odnosi. Neki će ljudi otići iz vašeg života jer nisu više dobri za vas.

Pustite ih bez zamjeranja i spremno prihvatite ljude koji ulaze u vaš osobni prostor jer će utjecati na vas na način da će vas pomaknuti s mjesta i odigrati veliku ulogu u vašoj osobnoj transformaciji. Dakle, ove godine odlučujete kuda, s kim i kako dalje. Ako ste u vezi ili braku koji su stabilni, osjećaji mogu rasti i razvijati se zajedno s vama. Loši odnosi se ruše i neodrživi su. Samci mogu upoznati osobu koja će im promijeniti život, piše 24sata.hr.

(TIP/Foto: Dreamstime)