O nama

Tuzlanski Info Portal (www.tip.ba), prema nezavisnim analizama jedan je od najčitanijih i zasigurno najuticajnijih online medija sa područja Tuzle i Tuzlanskog kantona.

TIP je neovisan online medij koji djeluje unutar DSO ‘T-media’ iz  Tuzle. Podržavamo argumentovano informisanje bez senzacionalističkog pristupa. Informativnim sadržajima oslobođenim političkog uticaja izvještavamo javnost i ukazujemo na značajne elemente društvenih procesa, dok u magazinskom dijelu našeg medija predstavljamo zabavne, zanimljive i interesantne tekstove i foto/video materijale. U fokusu našeg rada su događaji s područja TK i BiH, ali i sva aktuelna dešavanja iz regiona i svijeta. Zalažemo se za objektivno i blagovremeno informisanje o događajima uvažavajući osnovne principe novinarske profesije.

Veliki broj domaćih i globalnih klijenata je uvidio prednosti interneta kao novog i vjerovatno najefikasnijeg kanala za slanje poruka do svojih ciljnih skupina i izabrao upravo naš portal kao strateškog partnera u online marketingu. Prema dostupnim podacima, u Bosni i Hercegovini trenutno ima više od dva miliona internet korisnika ili 42 posto populacije koja koristi internet. TIP.ba na Facebooku ima oko 100.000 fanova.

Redakciju možete kontaktirati ovdje, a ukoliko ste zainteresirani za oglašavanje na našim stranicama, pozivamo vas da kontaktirajte našu Marketing službu.