O nama

Poštovani,

Tuzlanski Info Portal (www.tip.ba), je najuticajnijii online medij na području Tuzle i TK, te stoga predstavlja odličan izbor za promotivno-marketinšku komunikacije sa širom javnošću – posebno s građanima u dobnoj skupini od 20 do 65 godina koji čine više od 3/4 svih posjetitelja portala.

Podržavamo argumentovano informisanje bez senzacionalističkog pristupa. Informativnim sadržajima oslobođenim političkog uticaja izvještavamo javnost i ukazujemo na značajne elemente društvenih procesa, dok u magazinskom dijelu našeg medija predstavljamo zabavne, zanimljive i interesantne tekstove i foto/video materijale. U fokusu našeg rada su događaji s područja TK i BiH, ali i sva aktuelna dešavanja iz regiona i svijeta. Zalažemo se za objektivno i blagovremeno informisanje o događajima uvažavajući osnovne principe novinarske profesije.

Veliki broj domaćih i globalnih klijenata je uvidio prednosti interneta kao novog i vjerovatno najefikasnijeg kanala za slanje poruka do svojih ciljnih skupina i izabrao upravo naš portal kao strateškog partnera u online marketingu. TIP.ba na Facebooku ima oko 250.000 fanova.

 Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju…