Foto/Nermin Sulejmanović iz Gradačca ubio suprugu, sve prenosio uživo na Instagramu; Najmanje troje mrtvih, Gradačac pod policijskom opsadom

Korisnik društvene mreže Instagram Nermin Sulejmanović jutros je objavio uznemirujući video kako ubija svoju suprugu. Sulejmanović se tu nije zaustavio te je nastavio svoj krvavi pohod. Kako saznajemo iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, ubijene su najmanje tri osobe, dok je više osoba ranjeno. Trenutno su u Gradačcu prisutne velike policijske snage, a blokirani su ulazi i izlazi iz grada.

Foto: FB/Nermin Sulejmanović

“Danas 10.8.2023. godine u Gradačcu je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je prema prvim informacijama više osoba povrijeđeno. Za licem se intenzivno traga. O događaju je obaviješten kantonalni tužilac. Policijski službenici su na mjestu događaja i poduzimaju potrebne mjere i radnje. Na teren su upućeni i timovi Jedinice policije za specijalnu podršku”, saopćeno je iz MUP-a TK.

Muškarac je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledateljima da će uživo vidjeti ubistvo. Potom se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo pretučenoj ženskoj osobi. Također, na videu se može čuti i plač djeteta koje je potom snimljeno kako leži na podu.

Foto: Nermin Sulejmanović

Policija trenutno traga za osobom koja je počinila ubistva, a sve aktivnosti provode u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom u Tuzli.

Sulejmanović  je od ranije dobro poznat policiji po nasilničkom ponašanju i trgovini drogom.

TIP neće objaviti ovaj video jer je izrazito uznemirujućeg sadržaja.

(TIP/Foto: Instagram)

 

Komentar

  • Alienist says:

    Ne znam u čemu je problem pa se ne objavi ime osobe koja je osumnjičena.

Komentari su zatvoreni.