Gibonni vas poziva na koncert 24.06. na Panonskim jezerima

U četvrtak, 01. juna počela je nova sezona na kompleksu Panonskih jezera u Tuzli. Ljetna sezona na Panonskim jezerima trajat će do 31. augusta, a u  okviru koje će biti održano i nekoliko koncerata i drugih zanimljivih sadržaja.

Ove godine JKP Pannonica Tuzla obilježava jubilarnih 20 godina uspješnog postojanja i rada, što će obilježiti koncertom Gibonnija 24. juna.

Cijena ulaznice za ovaj događaj u pretprodaji je 20 KM, na dan koncerta 25 KM, dok VIP ulaznica košta 50 KM.

(TIP/Foto: JKP Pannonica Tuzla)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.