Video/Nova pjesma Zabranjenog pušenja: Objavljen spot za pjesmu “Ispod radara”

Nakon spotova za pjesme “Korona hit pozitivan” i “Ekrem” s dvostrukog albuma “Karamba!”, Zabranjeno pušenje objavilo je spot i za pjesmu “Ispod radara”.

Pjesma “Ispod radara”, treća pjesma s dvostrukog albuma “Karamba!” koja je dobila i svoju video verziju, priča je o čovjeku koji je izgubio “puno toga, i žena i prijatelja, i vjeru u Boga”, koji “nije post’o ni slavan ni bogat”, ali i dalje vjeruje u ljubav.

Zabranjeno pušenje snimalo je spot u Sarajevu, na Ilidži, a mnoštvo detalja sa snimanja otkrili su u making of videu, koji je kao i spot režirao Jasmin Jatić.

“Kako je za uspjeh benda najzaslužniji pjevač, u ovom videu, za razliku od spota, glavni glumac sam ja, a vidjet ćete i da je tokom snimanja najveći dio vremena posvećen mom uljepšavanju, da li zato što je to bilo najvažnije ili najteže, zaključit ćete i sami”, rekao je uoči premijere spota frontmen benda Sejo Sexon, koji je i jedan od autora pesme uz Elvisa J. Kurtovicha, Tomislava Andrića i Tonija Lovića.

U spotu pored članova benda glume i Ivona Baković, glumica i voditeljica televizije Nova BH i Siniša Udovičić, glumac Narodnog pozorišta u Tuzli.

(TIP/Izvor: N1)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.