Osam utakmica do kraja SP u Kataru

Do završetka 22. svjetskog nogometnog prvenstva ostalo je još osam utakmica.

Prva dva susreta četvrtfinala na rasporedu su u petak, 9. decembra.

Četvrfinala će otvoriti susret Hrvatska – Brazil (Lusail, 16.00 sati), dok će u noćnom terminu  snage odmjeriti Nizozemska i Argentina (Education City, 20.00).

Preostala dva susreta za plasman u polufinale na programu su u subotu, 10. decembra. Od 16.00 sati u Al Tummami će igrati Portugal – Maroko, a u posljednjem četvrtfinalnom obračunu igrat će aktualni svjetski prvak Francuska i Engleska.

Polufinalni susreti  igrat će se u utorak i srijedu, 13. i 14. decembra.

U prvom polufnalu će se sastati bolje ekipe iz susreta Hrvatska/Brazil – Argentina/Nizozemska (utorak), dok će u drugom polufinalu snage odmjeriti pobjednici duela Maroko/Portugal  – Francuska/Engleska (srijeda).

Poražane ekipe iz polufinala u subotu, 17. decembra, igrat će susret za 3. mjesto (Kalifa, 16.00), dok je finale na programu u nedjelju, 18. decembra (Lusail, 16.00 sati).

Raspored utakmica do kraja SP:

petak, 9. decembra:
četvrtfinale:
16.00 Hrvatska – Brazil (Lusail)
20.00 Nizozemska – Argentina (E. City)

subota, 10. decembra:
četvrtfinale:
16.00 Maroko – Portugal (Al Tumama)
20.00 Francuska – Engleska (Al Kor)

utorak, 13. decembra:
polufinale:
Hrvatska/Brazil – Nizozemska/Argentina (Al Tumama, 20.00)
srijeda, 14. decembra:
polufinale:
Maroko/Portugal – Francuska/Engleska  (Al Kor, 20.00)

subota, 17. decembra:
utakmica za 3. mjesto:
16.00 poraženi 1. polufinala – poraženi 2. polufinala (Kalifa)

nedjelja, 18. decembra:
finale:
16.00 pobjednik 1. polufinala – pobjednik 2. polufinala 2 (Lusail)

(TIP/Izvor. Fena)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. [URL=https://goznaka-diploms.com/ ] https://gosznak-diplomixs.com/ [/URL] Купить диплом техникума в москве- Таков способ обрести официальный удостоверение по завершении образовательного учреждения. Свидетельство раскрывает…

  2. Привет любители софта! uFiler - бесплатный и простой в использовании торрент-клиент от российских разработчиков Elecard. Управляйте скачиваниями, настраивайте скорости и…

  3. Ищете где [url=https://mdou41orel.ru/]реплика наушников Airpods PRO[/url]? Лучшие беспроводные наушники в Москве и области. Копия оригинальных AirPods с активным шумоподавлением по…