Dosta vam je nesigurnosti u vezi? Znakovi horoskopa koji ne varaju svoje ljubavne partnere

Oni cijene ono što imaju i varanje nije dio njihove ljubavi. Žele da budete sretni, paze vas i štite. Ako tražite pravu ljubav, ova četiri horoskopska znaka vas vjerojatno neće prevariti…

Bik

Bik je znak koji će se najteže odlučiti za prevaru. Predstavnici ovog horoskopskog znaka su vječni romantičari koji neprestano tragaju za pravom ljubavi. Bikovi su ustrajni i odlučni, i zbog navedenih osobina koje ih krase, nikada ne odustaju od svojih odnosa i partnera. Njihova predanost u vezi čini ih izvrsnim partnerima.

Rak

Osim što štite svoje fizičke prostore, iznimno štite i svoje osobne odnose. Pripadnici ovog znaka su opsjednuti pronalaženjem srodne duše. Kada je riječ o odnosima, oni ne petljaju.

Rakovi su izuzetno lojalni i zaštitnički nastrojeni prema svojim najmilijima, ponekad u nezdravoj mjeri. Učinit će sve kako bi zaštitili svoje voljene.

Riba

Ribe preziru varanje. One bi radije provodile vrijeme s jednom osobom, potpuno joj se posvećujući i upoznavajući ih duboko na emocionalnoj, fizičkoj i duhovnoj razini. Oni su izvrsni ljubavnici i partneri jer vas žele razumjeti i ugoditi vam. Vole biti intimni i bliski s partnerom. Odani su onima koje vole i učinit će sve da ih zaštite.

Škorpion

Škorpioni preziru nevjeru i od partnera očekuju potpunu vjernost. Poznati su kao odani ljubavnici. Škorpion je jedina osoba na koju uvijek možete računati, i u dobrim i lošim trenucima.

On će braniti svoje najmilije u svakoj situaciji. Kada se Škorpion zaljubi, ulaže sve i daje partneru sve što ima, piše Pinkvilla.

(TIP/Foto: Dreamstime)

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.