Dodik: Vrijeme je da pokušamo aktivirati mehanizam mirnog razlaza

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik nastavio je gdje je stao i poručio – bez obzira na napore koje čine stranci i na sankcije koje dobija, jasno da je Bosna i Hercegovina propala zemlja, koja nema šanse da se kreće i da odlučuje. Dodaje da se srpska strana nije borila za BiH, nego protiv nje, kao i da se danas bore protiv BiH kakvu traže muslimani, prenosi Federalna.ba.

“Ni mi nismo dobili ono što smo tražili, ali to ne mogu da dobiju ni muslimani. Danas kada kažu da je ovo BiH za koju su se oni borili, to je tačno. Oni nikada neće dobiti BiH koju oni hoće i zato je vrijeme da pokušamo aktivirati mehanizam mirnog razlaza. On bi nam dao mogućnost jednaku svima za život, mirno, racionalno i da prestanemo jedni druge malretirati u bilo čemu”, kazao je Dodik.

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Доброго! White Queen, талантливая и экстравагантная певица, порадовала своих поклонников новым треком "БАС", который стал настоящим хитом в мире танцевальной…