Najbolja gastro ponuda u Beogradu

Toliko toga imate za vidjeti u Beogradu, od predivne arhitekture, znamenitosti, do predivnih i zanimljivih ulica. Pored toga tu je još hrana i piće koja krasi Beograd i čini ga unikatnim bez obzira iz kojeg kraja svijeta dolazili.

Kako odrediti koja je to najbolja gastro ponuda u Beogradu. Kako da pravi gurmani izaberu lokaciju u kojoj će sigurno uživati i koja će im ostati u pamćenju dugo vremena.

Mnogi ljudi jednostavno putuju zbog hrane, žele da testiraju šta im određena država ili određeni grad može ponuditi, a Beograd u ovom slučaju možete itekako mnogo toga ponuditi. Danas ćemo govoriti o ovoj temi i predstavit ćemo vam restoran koji ima sve i s kojim nećete pogriješiti bez obzira da li dolazite samo zbog hrane ili ambijenta.

Potpuni ugođaj

Bez mnogo okolišanja najbolje mjesto za oživite sva svoja čula je Dolly Bell restoran. Samo zamislite mjesto u kojem se ambijent i ponuda hrane i pića tako idealno slažu.  Mjesto u kojem vam je vrhunski hedonizam zagarantovan bez obzira kako ste se osjećali prije ulaska u restoran.

Sve ovo vas čeka u restoranu Dolly Bell koji dugi niz godina dokazuje zašto se smatra najboljim restoranom u Beogradu.

Prije svega lokacija je u potpunosti savršena, naime ovaj restoran nalazi se na Novom Beogradu i svojim gostima nudi mogućnost da uživaju u bogatoj gastronomskoj ponudi, kvalitetnom izboru pića i dobrom muzikom.

Restoran je dizajniran tako da je što više zelenih elemenata odnosno elemenata prirode iskorišteno da bi se gost osjećao toplo. Blago žuto osvjetljenje unosi dodatni osjećaj toplote i osjećate se intimno kao da ste jedini u restoranu.

Ponuda i osoblje na vrhunskom nivou

Iskusni kulinarski majstori su tu da bi od najkvalitetnijih sastojaka napravili pravi gurmanski užitak kojem jednostavno ne možete odoljeti. Kada prvi put posjetite Dolly Bell restoran naprosto ćete ostati fascinirani i nećete znati šta prvo da probate. Jedan od velikih razloga zašto je hrana toliko dobra u ovom restoranu leži u tome jer se kuha iz ljubavi i samo kuhaju oni kuhari koji su zaista predani i koji unose svoj maksimum u svako jelo.

Kada još na ovo dodamo i fantastičnu ponudu pića trebat će dosta vremena da konobar uzme vašu narudžbu. Veliki izbor domaćeg ali i stranog pića će vas navesti da dobro promislite i nikada vam neće biti monotono zato što se ponuda u restoranu Dolly Bell konstantno mijenja i unaprjeđuje.

Jednostavno Dolly Bell nije restoran koji će nešto raditi polovično vrhunska ponuda pića i još kvalitetnija ponuda hrane su stvorile ovaj restoran i dale mu epitet najboljeg restorana u Beogradu. Kada ste toliko uspješni u jednom ovakvom gradu to mnogo govori o vama i vašem radu.

Ako imate pitanje bilo da se radi o hrani ili piću ljubazno osoblje je uvijek spremno da vam da jasan odgovor. Oni su tu da vam udovolje i da učine vaš boravak u ovom restoranu savršenim. Ne možete doći jedan dan, a da osoblje nije nasmijano i prijatno, te je za sve ovo zaslužena tradicija na osnovu koje se radilo od prvog dana i radi i dan danas.

Kao završni detalj koji upotpunjuje cijelu ponudu Dolly Bell restorana je muzika, te akcenat na domaće bendove. Beogradski bendovi gotovo svaku noć zabavljaju goste i čine njihov boravak u ovom restoranu nezaboravan.

Dobra hrana i piće se ne može konzumirati bez dobre muzike i zato su tu prvoklasni bendovi da cijelu priču zaokruže.

Iako je Beograd veoma raznovrstan, restoran Dolly Bell je našao svoje mjesto pod suncem i izborio se kao restoran koji ima prvoklasnu ponudu za sve goste bez obzira da li ste ljubitelj strane hrane, domaće hrane ili samo želite popiti par časa prvoklasnog vina.

(TIP)