Crveno-crni na Tušnju dočekuju Željezničar

U okviru 18.kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, Sloboda na stadionu Tušanj dočekuje FK Željezničar.

Utakmica će biti odigrana sa početkom u 15 sati, a tim povodom na konferenciji za medije obratili su se pomoćni trener Slobode Adnan Jahić i prvotimac Saša Maksimović.

“Utakmicu protiv Željezničara dočekujemo kao i svaku drugu do sada, vrijedno smo trenirali te uigravali naše taktičke zamisli. Mi smo od početka sezone ekipa koja igra dobar fudbal, bez obzira na sve. U nekim utakmicama nismo imali sreće, ali sigurno smo trebali imati i koji bod više”, kazao je Jahić dodavši da će ekipa, iako oslabljena za Amara Beganovića i Muharema Ćivića, od prve minute ići po pozitivan rezultat.

“Očekuje nas sutra jedna teška utakmica, na teškom terenu. Uz podršku naših navijača, vjerujem da možemo doći do pozitivnog rezultata, a u ovom slučaju su to za nas tri boda”, kazao je Maksimović.

Dodali su i da u timu vlada pozitivna atmosfera te da su svi puni elena i želje za dobrom igrom i u konačnici pobjedom.

Pozvali su navijače da, u što većem broju, dođu na stadion Tušanj s obzirom na to da je ovo posljednja domaća utakmica u ovom dijelu sezone, a fudbaleri zaslužuju podršku sa tribina.

(TIP/Foto: fksloboda.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.